• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa Edena Azara, on je najgore pojačanje ikada: Plaćen 115.000.000 evra, a ne može ništa ni četvrtoligašu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Muči se sa motivacijom i viškom kilograma, na Mundijalu je igrao jako loše, a kada se vratio u Real Madrid Eden Azar je postao još gori!

 Eden Azar ne može da igra protiv četvrtligaša Izvor: Profimedia

Da li je Eden Azar najgore pojačanje u istoriji Real Madrida? Sva će biti prilika da jeste. Sada već iskusni ofanzivni vezista ponovo je bio jedan od najgorih na terenu u dresu "kraljevskog kluba" i to na meču šesnaestine finala španskog kupa sa Kaserenjom

Namučio se tim Karla Anćelotija da pobijedi četvrtoligaša i na kraju je bilo 1:0, a niželigaš se držao sve do 69. minuta kada je gol postigao Rodrigo i tako odveo Real Madrid dalje.

Nedostajali su Realu Luka Modrić, Toni Kros, Karim Benzema, Tibo Kurtoa i Vinisijus, a Azar je na terenu bio 68 minuta. Čim je izašao Real je dao gol, a za vrijeme koje je proveo na terenu bukvalno ništa nije uradio. Čovjek koji je Čelsiju plaćen 115.000.000 evra je protiv četvrtoligaša uspio da završi meč bez šuta na gol, bez pokušanog šuta uopšte, bez ijednog uspješnog driblinga i bez ijednog dobrog centaršuta! Ušao je u tri duela i dobio samo jedan!

Godinama ga već čeka Real Madrid, ali poslije ovakve partije teško da će ove sezone ponovo dobiti šansu pored mladih i gladnih Valverdea, Vinisijusa i Rodriga, a i Lukas Vaskez i Marko Asensio bi mogli da budu ispred njega u redu za minute, kao i mladi napadač Alvaro Rodrigez koji ga je zamijenio na ovom meču.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC