• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pomenuo Šakiru pred Pikeom - nastao muk u studiju! Fudbaler podigao ruku i "pecnuo" pjevačicu: Ovo traje vječno

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U tom trenutku se muva nije čula, a Pikeu je sigurno bilo neprijatno. Ipak, ne zadugo i ne samo njemu.

 Svađa Šakire i Đerara Pikea Izvor: Twitter/Screenshot

Cijeli svijet priča o pjesmi kolumbijske pjevačice Šakire (45), kojom je "isprozivala" penzionisanog fudbalera Barselone Đerara Pikea (35), svog doskorašnjeg partnera i oca svoje dvoje djece - sinova Milana i Saše. Španac nalazi način da joj odgovori na strofe kojom je "pecnula" njegovu sadašnju partnerku, riječima da je "Prešao sa sata Roleks na Kasio i iz Ferarija u Tvingo". Najprije je kupio Tvingo i sa njim došao na posao, a onda je u studiju podigao ruku i pokazao sat japanskog proizvođača, koji je postao njegov poslovni partner.

"Ovaj sat traje vječno!", viknuo je Pike i "prozvao" Šakiru, sa kojom se rastao prošlog ljeta, pa stupio u vezu sa 12 godina mlađom studentkinjom Klarom Če Martin.

"Kasio nam je dao satove i postao je sponzor Kraljevske lige", dodao je on. Španac je poslije okončanja fudbalske karijere sa prijateljima i partnerima osnovao takmičenje 12 timova sa po sedam igrača u ekipi, koje igraju fudbal po drugačijim pravilima, za koje Đerar vjeruje da će biti atraktivnija mladima. Najveća zvijezda tog projekta je takođe bivši as Barselone Serhio Kun Aguero, koji je bio učesnik programa u kojem je Pike slao javne poruke pjevačici.

U jednom trenutku, sagovornik je pitao Pikea u studiju: "Zašto Kasio?", a onda se Aguero uključio video-vezom i učinio situaciju neprijatnijom: "Zbog Šakirine pjesme!" U međuvremenu, Kolumbijka je pjesmom očigledno postigla svoju namjeru, nižu se pregledi na njenom Jutjub kanalu (u ovom trenutku ih ima 129 miliona za samo četiri dana), a sa druge strane učinila je i Pikeov biznis popularnijim, kao i njega samog.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC