• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UŽAS - Navijači objesili lutku u Madridu: Ovako se spremaju za najveći derbi - visi dres poznatog fudbalera! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Uvertira pred novi derbi Madrida nije bila nimalo prikladna, navijači Atletika su prešli sve granice.

 Navijači Atletiko Madrida objesili lutku Real Madrida Izvor: Twitter/MadridismoreaI/printscreen

Fudbaleri Reala i Atletika odigraće madridski derbi u okviru četvrtfinala Kupa Kralja, a susret koji je na programu u četvrtak uveče imao je veoma ružnu uvertiru. Na jednom od nadvožnjaka u glavnom gradu Španiju osvanuo je transparent sa porukom "Madrid mrzi Real", a uz njega i obješena lutka koja simbolizuje fudbalera gradskog rivala.

Lutka koju su navijači Atletiko Madrida objesili pored transparenta obučena je u dres Vinisijusa Žuniora, sjajnog krilnog napadača Reala, koji će i kup utakmici bio jedan od glavnih aduta "kraljevskog kluba". Talentovani Brazilac prije samo nekoliko nedjelja borio se protiv rasističkih povika sa tribina, a sada se našao na udaru vatrenih pristalica Atletika koje su napravile sraman potez.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Vinisijus je od dolaska iz Flamenga u Real već devet puta igrao protiv Atletiko Madrida i na tim susretima upisao je tri asistencije. On je veoma uspješan u mečevima protiv gradskog rivala, pošto za sada ima šest pobjeda, dva remija i samo jedan neuspjeh, a do kraja sezone biće dobrih prilika da se učinak popravi. Real je favorit i u kup utakmici, ali u prvenstvu gdje mu ide mnogo bolje nego Atletiku.

Real i Atletiko će naredni prvenstveni meč odigrati tek krajem februara u 23. kolu Primere. Madridski rivali boriće se za tri veoma važna boda - Ančelotijevoj ekipi biće potrebni zbog šampionske trke, a Simeoneov tim želi da se domogne mjesta koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone. Za razliku od nekih prethodnih sezona, ekipe sada nisu blizu po broju osvojenih bodova, Real ih nakon 17 odigranih mečeva ima 10 više, uz utakmicu manje...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC