• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ančeloti digao prst i naribao svog igrača! Naljutio se zbog izmjene, pa osjetio bijes - "Ja sam ti trener..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ne pamti se kada je Karlo Ančeloti na ovakav način razgovarao sa svojim fudbalerima, a Rodrigo će morati da nauči lekciju.

 Karlo Ančeloti naribao Rodriga poslije izmjene Izvor: Twitter/footballespana_/Screenshot

Real Madrid ne igra sjajno u posljednje vrijeme, pa su nakon poraza od Barselone u finalu Superkupa Španije (3:1), očajno "otvorili" i meč protiv Viljareala u Kupu Kralja, ali su se u drugom poluvremenu "vratili" iz neočekivanog minusa od dva gola. Tek kada je Ančeloti iz igre izvukao Krosa i Rodriga, počela je da funkcioniše njihova igra, tako da su Vinisijus, Militao i Sebaljos donijeli veliki preokret za pola sata.

Ančeloti je još jednom pokazao da umije da "namiriše" izmjene, ali se Rodrigu, koji je u 56. minutu sjeo na klupu, nije dopalo što je zamijenjen i zbog toga je počeo da pridikuje treneru, što je bila velika greška...

Kamere su zabilježile trenutak poslije izmjene kada je Ančeloti prišao Rodrigu i netipično bio grub. Navikli smo da Ančeloti ima sjajan, prijateljski odnos sa svim igračima, ali nakon što su se u javnosti pojavile informacije o nezadovoljstvu svlačionice - ovo je možda još jedan znak da se klima mijenja. Prvo, jer je Rodrigo imao hrabrosti da kritikuje Ančelotija, a drugo jer je Italijan to prihvatio malo teže.

Podigao je prst dok je objašnjavao Rodrigu da mora da prihvati "riječ trenera" i da je na njemu odgovornost, ali sudeći po tome kako je nezainteresovano slušao, teško da će se tu nešto promijeniti. Iako je Brazilac jedan od Ančelotijevih miljenika, očekivala se i bolja sezona - iako mu je statistika solidna (osam golova i pet asistencija).

Pogledajte kako je Karlo Ančeloti "naribao" Rodriga:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC