• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rudari" stigli u Medulin: Slijedi nastup na "Medulin kupu 2023"

Autor Haris Krhalić

Rudar Prijedor će u Medulinu odigrati četiri pripremne utakmice.

 Rudar Prijedor pripreme 2023 Izvor: PROMO/Rudar Prijedor

Fudbaleri FK Rudar-Prijedor otputovali su na pripreme u Medulin (Republika Hrvatska), gdje će u periodu od 29.01. do 09.02. brusiti formu za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske. S obzirom na nepovoljne vremenske uslove u Prijedoru, fudbaleri Rudara će u Medulinu imati odlične uslove za treniranje i odigravanje pripremnih utakmica. "Rudari" će učestvovati na Medulin kupu 2023, gdje će odigrati četiri pripremna susreta, protiv veoma kvalitetnih protivnika.

Prijedorčani će igrati u grupi A sa Rudarom iz Pljevalja, Prvom Iskrom i ekipom Karlovca. U grupi B nastupiće Jarun, Krupa, Kustošija i tuzlanska Sloboda.

Cilj kluba u ovoj polusezoni jeste poboljšanje pozicije na tabeli, ali prije svega selektiranje ekipe koja će, uz adekvatna pojačanja na početku sezone 2023/2024, biti konkurentna za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Šef stručnog štaba Krulj Bojan na put je poveo 27 igrača. Novi igrači su Sekulić Kristijan (golman), Jovanović Dimitrije i Emmanuel Victor Santos.

Hamzić i Šupuk ce pokušati da se nametnu i izbore za ugovor, a ekipi su priključena i dva perspektivna omladinca, Šebez i Korlat.
Zbog povreda, sa ekipom nisu otputovali Radaković i Delić.

Krulj je je u Medulin poveo sljedeće fudbalere: Trninić Aleksa, Ćehić Sinan, Pekija Nemanja, Alibegović Harun, Kojić Momko, Marrmat Nikola, Servos Moro Hoan, Sajak Mario, Marić Nemanja, Kovačević Mile, Bilbija Dragan, Marmat Danilo, Bilbija Milorad, Karagić Omar, Mikić Filip, Demonjić Aleksandar, Kamenčić Eldar, Imamagić Ensar, Perić Davor, Paulo Da Silva, Sekulić Kristijan, Jovanović Dimitrije, Hamzić Ensar, Korlat Emrah, Šupuk Edhem, Šebez Marko, Santos Karnerio Emanuel Viktor

Svoju prvu zvaničnu utakmicu ove godine, "rudari" igraju na Gradskom stadionu u Prijedoru, u nedjelju 19.02. sa početkom od 13:00 časova, a protivnik u takmicenju Kup FS BiH, jeste FK Borac iz Banjaluke.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC