• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivala koreografija Zvezde za oproštaj od Mihajlovića! Objavljeni detalji - Marakana će grmiti zbog Siniše!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda se sprema za meč protiv Vojvodine, na kojem će glavna tema biti oproštaj od legende - velikog Mihe.

 Crvena zvezda oproštaj od Siniše Mihajlovića koreografija Izvor: Instagram/crvenazvezdafk/MN Press

Crvena zvezda oprostiće se od Siniše Mihajlovića na subotnjoj utakmici protiv Vojvodine, kluba u kojem je takođe postao legenda i šampion. Meč će biti odigran na stadionu "Rajko Mitić" od 16 časova, na koji je Miha iz Barija donio titulu šampiona Evrope i postao besmrtan golom protiv Bajerna iz Minhena, kada je "otvarao nebo" loptom preko Augentalera.

Crvena zvezda najavila je ovog utorka da će dio oproštaja od Mihajlovića biti i posebna koreografija, koja će imati simboliku i pokazaće šta je sve bio Miha. "Svako je bar u jednom trenutku svog života htio da bude kao Miha - čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda, onda je proizvod beskonačna emocija utkana u zidove Marakane", objavio je klub.

"Zbog toga, Siniša Mihajlović ne ide bez Crvene zvezde, a ni Crvena zvezda bez najboljeg izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala. Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, gdje će tribine našeg stadiona pozdraviti legendu Crvene zvezde i čovjeka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće zaboravljeno. Čekamo vas u subotu na Marakani!", poruka je iz Crvene zvezde.

Siniša Mihajlović igrao je za Zvezdu od januara 1991. do ljeta 1992, kada je otišao u Romu. U Italiji je živio 20 godina i postao legenda sa "težinom" mnogo većom od fudbala. Nastupao je za Sampdoriju, Lacio, Inter, osvajao titule, evropske trofeje, ali je ipak onaj najveći osvojio odmah na početku - u Crvenoj zvezdi. Preminuo je u decembru, poslije dugogodišnje borbe protiv leukemije, a njegova smrt je potresla obe zemlje.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC