• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se oglasila u posljednjem satu prelaznog roka: Rastanak na Marakani poslije tri godine!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Seku Sanogo napustio Crvenu zvezdu i otišao u Francusku.

 Seku Sanogo otišao iz Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Vezista Crvene zvezde Seku Sanogo (33) otišao je poslije tri godine i prešao u francuskog drugoligaša Pariz, objavio je srpski šampion u posljednjem satu prelaznog roka u zapadnim ligama. "Fudbaler iz Obale Slonovače odlazi na plaćenu pozajmicu", potvrdili su crveno-bijeli.

Vezista iz Obale Slonovače pojačaće trenutno šestoplasirani tim Lige 2, u kojoj igra već šest godina. Sanogo će igrati na zapadu tri i po godine od kada je napustio Švavjcarsku, u kojoj je bio još od 2012, kada je stigao iz domovine. Sanogo je najbolje igre pružao nastupajući pet godina za Jang Bojs (od 2014. do 2019), potom je igrao u Saudijskoj Arabiji za Al-Itihad, a onda je stigao u Zvezdu u januaru 2020. i bio važan igrač pod vođstvom Dejana Stankovića.

Sanogo je u grupnoj i nokaut fazi Ligi Evrope odigrao za crveno-bijele 18 utakmica, a iako je 11 puta nastupio u kvalifikacijama za Ligu šampiona, nije uspio da sa srpskim timom stigne u najjače evro-takmičenje u smiraj karijere, jer su crveno-bijeli ispadali od Omonije, Šerifa i Makabi Haife. Minule jeseni trener Milojević koristio ga je utakmicama grupne faze Lige Evrope, u Superligi mu je pružao odmor, a ostaće zabilježeno da je Sanogo razdužio crveno-bijelu opremu posle 99 odigranih utakmica, četiri gola, šest asistencija, tri osvojene titule Superlige Srbije i dva pehara Kupa Srbije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC