• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEĆU DA TI ODGOVORIM, ZNAŠ TI ZAŠTO! Klop se SVAĐAO sa novinarom poslije debakla: Nije bilo 3:0, nego 2:0!

Autor Dragan Šutvić

Jirgen Klop je još jednom pokazao da ne zna da se ponaša kada gubi.

 jirgen klop bijesan na novinara  Izvor: YouTube/TheAnfieldTalk/Screenshot

Liverpul igra katastrofalno ove sezone i teško je i ući u srž problema koji drma Klopov tim. Sedmi poraz ove sezone doživjeli su na gostovanju Vulverhemptonu (3:0), a poslije svega menadžer "redsa" je bio veoma nervozan i još jednom je otkrio svoje pravo lice koje ispliva na površinu nakon lošeg rezultata. Dok ide dobro, Klop je nasmijan, čio i vedar, dok čim izbiju prvi problemi - njemački trener počne da se svađa sa svima i bude veoma neprijatan.

Tako je bilo i nakon "šamara" koji mu je udario Đulen Lopetegi, tako da je Jirgen Klop nevoljno odgovarao na pitanja novinara, a jednom od njih nije htio ni da odgovori jer mu se "ranije zamjerio" u tekstovima.

Dok je novinar Džejms Pirs iz "Atletika" postavljao pitanje o problemu mentaliteta koji Liverpul ima ove sezone kada "ulazi" u utakmicu, Klop nije ni slušao i samo je čekao da završi da bi ga obavijestio da neće odgovoriti: "Teško mi je da pričam sa tobom, da budem sto odsto iskren, radije ne bih da ti odgovorim... Znaš ti zašto, zbog svega onoga što si pisao, ako neko drugi hoće da pita to - odgovoriću".

Kolegijalno ili ne, drugi novinar se ponudio da ponovi isto pitanje i Jirgen Klop je uljudno odgovorio, ali je u drugom pitanju stigao da nipodoštava pobjedu Vulverhemptona od 3:0, prije svega zbog njihovog stila fudbala: "Treći gol koji je Vulverhempton postigao ne računam jer je to bilo prvi put da su prešli na našu polovinu u drugom dijelu meča. Što se tiče druga dva gola... Poslije svega onoga što smo pričali ove nedjelje o ulasku u meč - taj start je bio užasan", poručio je njemački trener čija sezona na Enfildu podsjeća i na posljednju u Dortmundu.

Navijači "vukova" su to osjetili i zbog toga su u toku meča pjevali Jirgenu Klopu da ga "čeka otkaz ujutru", što gotovo sigurno neće biti slučaj jer rukovodstvo i te kako vjeruje Nijemcu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC