• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija se bori za Stefana, on prvo izabrao klub: Novi ugovor u evropskom VELIKANU!

Autor Dragan Šutvić

Talentovani fudbaler sredine terena još bira za koji će nacionalni tim igrati, dok se sa klubom dogovorio novu saradnju.

 stefan bajčetić potpisao novi ugovor sa liverpulom Izvor: Twitter/LFC/printscreen

Stefan Bajčetić je jedna od svetslih tačaka Liverpula ove sezone - zato i ne čudi, engleski klub je spremio novi ugovor za mladog veznog igrača. I, pao je potpis! Kako se Liverpul pohvalio na društvenim mrežama, Bajčetić je dogovorio novu saradnju sa višestrukim šampionom Evrope.

Na zvaničnom sajtu kluba nije saopšteno koliko dugo traje novi potpisani ugovor između engleskog velikana i mladog fudbalera koji je poreklom iz Srbije, ali je jasno da je on u velikim planovima kluba. O tome govori i minutaža koju u posljednje vrijeme ima kod Jirgena Klopa, ali i uticaj na igru koji je pokazao kada god bi se našao na terenu. Ne čudi što su talenat, koji je već pokazao u Premijer ligi, primijetili i Španci.

Stefan je rođen u Španiji dok je njegov otac Srđan Bajčetić tamo igrao fudbal. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde karijeru je gradio i u španskim klubovima, a mladi Bajčetić koji je ponikao u Selti iz Viga zbog toga je bliži dresu španske selekcije. Ipak, još ništa nije gotovo. Dragan Stojković Piksi želio bi već u martu da ga vidi u seniorskom sastavu Srbije, a ostaje da se vidi da li će vezni fudbaler Liverpula prihvatiti poziv u reprezentaciju.

Ukoliko bi Stefan Bajčetić postao "orao", nema sumnje da bi u narednih petnaestak godina on bio jedan od najbitnijih igrača srpskog nacionalnog tima,. Pored njega, Piksi bi u reprezentaciji volio da vidi i Lazara Samardžića iz Udinezea, što bi znači da sredinu terena Srbije drže dvojica momaka koji su rođeni van granica naše zemlje, ali nisu zaboravili na porijeklo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC