• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija izgubila bitku za mladu zvijezdu! Stefan Bajčetić dao riječ drugoj reprezentaciji, evo zašto je odbio Piksija

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čini se da će Srbija izgubiti bitku za Stefana Bajčetića koji se odlučio za Španiju.

 Stefan Bajčetić neće igrati za Srbiju nego Španiju Izvor: Profimedia/Ian Stephen/ProSports/Shutterstock

Prethodnih dana mnogo se spekulisalo oko reprezentativne budućnosti Stefana Bajčetića, nove velike nade Liverpula, a čini se da je sin Srđana Bajčetića donio konačnu odluku. Španski list "Marka" prenosi da je Bajčetić već obavijestio Fudbalski savez Španije da će ovu reprezentaciju predstavljati i ubuduće, odnosno nema namjeru da promijeni odluku i zaigra za Srbiju, zemlju porijekla svog oca, bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Ako se ovo ispostavi kao tačno, jasno je da će Srbija izgubiti bitku za "vunderkinda", međutim iz FSS uvjeravaju da su sve pokušali da urade da privole Bajčetića da igra za "orlove", međutim kao i u dosta slučajeva sa našim igračima koji igraju za druge reprezentacije - nisu uspjeli da ga razuvjere.

"Marka" prenosi da je veliki uticaj na odluku Bajčetića imala odluka tamošnjeg Saveza da za nasljednika Luisa Enrikea, doskorašnjeg selektora Španije, proglasi malo poznatog Luisa de la Fuentea. Ovaj trener je doduše i te kako poznat Bajčetiću pošto ga poznaje iz mlađig kategorija reprezentacije Španije, tako da želi da sarađuje sa njim i u budućnosti, vjerujući da će imati šansu da se nametne pored vrlo talentovanih igrača "crvene furije".

Prethodno je i Bajčetićev otac natuknuo da će se ovo desiti, ali ne i dao konačnu odluku u ime sina koji se do sada nije oglašavao na ovu temu, kupujući vrijeme: "Stefan je u Španiji rođen i odgojen. Ima čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije donijeta iz interesa".

Podsjetimo, Stefan Bajčetić je rođen 2004. godine u Vigu, gradu u kome je Srđan Bajčetić živio u to vrijeme, tako da ima špansko državljanstvo i do sada je nastupao za U17 reprezentaciju Španije. Ove nedjelje je dao prvi gol i za Liverpul.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC