• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za pamćenje! Srbin dao gol za Liverpul: Stefan je biser Jirgena Klopa - da li će zaigrati za reprezentaciju Srbije?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladi Stefan Bajčetić zauvijek će pamtiti pobjedu protiv Aston Vile - dao je prvi gol za veikana sa Enfilda.

 Stefan Bajčetić pogodio za Liverpul protiv Aston Vile Izvor: Profimedia

Mladi srpski vezista Stefan Bajčetić (18) dao je gol za Liverpul u pobjedi protiv Aston Vile u Premijer ligi (3:1). Menadžer Redsa Jirgen Klop uveo ga je u igru u 79. minutu umjesto kapitena Džordana Hendersona, a sin nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Srđana Bajčetića pogodio je u 81.

Bajčetić (18) natrčao je na jednu loptu koju je odbranio golman Vile, sa njom napravio jedan dribling i poslao je u mrežu tima iz Birmingema. Talentovani vezista Liverpula očigledno je uvjerio Klopa u to da može mnogo, pa ga je Nijemac slao na teren i u ovonedjeljnom derbiju protiv Mančester sitija u Liga kupu. Stefan je u tom meču bio starter i u 46. minutu je ustupio svoje mjesto Brazilcu Fabinju.

Bajčetić je rođen 2004. u Vigu, gdje je njegov otac igrao za Seltu, u kojoj je i on ponikao. Član Liverpula je od 2020. godine, a od prošle godine je omladinski reprezentativac Španije. Za U-20 selekciju te države prije mjesec dana nastupio je u meču protiv Saudijske Arabije, pa je sigurno da će Fudbalski savez Srbije imati težak zadatak u borbi da ga "otme" od Španaca.

Izvor: Profimedia

Bajčetić je visok 185 centimetara, igra na poziciji defanzivnog veziste i u duelu protiv Aston Vile dao je svoj prvi gol u seniorskoj konkurenciji, koji će sigurno dugo pamtiti.

U Engleskoj su mnogi začuđeni da mu je tek 18 godina, s obzirom na zrelost u njegovoj igri. Takođe, tokom priprema u Dubaiju za vrijeme Svjetskog prvenstva posebno se istakao u duelu protiv Liona (1:3), bez obzira na poraz tima sa Enfilda.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC