• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop vjeruje Srbinu, igrao cijeli meč! Raste kao "kvasac" - tražio prvi da šutira, promašio, ali to će ga ojačati!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Stefan Bajčetić najmlađi debitant Liverpula u Ligi šampiona odigrao cijelu utakmicu u Kupu, pa na kraju promašio jedanaesterac.

 Stefan Bajčetić igrao cijeli meč za Liverpul, promašio penal Izvor: Profimedia

Mladi srpski fudbaler Stefan Bajčetić (18) odigrao je prvi put cijeli meč protiv ekipe Derbija u trećoj rundi Liga kupa Engleske. Liverpul je na Enfildu dočekao trećeligaša i očekivalo se da prođu u naredno kolo bez većih muka, ali utakmica je završena rezultatom 0:0 i pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.

Prvi penal je šutirao upravo Bajčetić, nažalost promašio je. Ipak, Bajčetić je ubrzo mogao da odahne pošto su igrači Derbija promašili tri jedanesterca i Liverpul je prošao, a njegov odličan meč nije pokvario promašen udarac sa "kreča".

Bajčetić je nedavno postao najmlađi debitant Liverpula u Ligi šampiona i tako ispisao istoriju slavnog kluba sa Enfilda. Ušao je u igru protiv Ajaksa na meču u kome je Liverpul slavio 2:1 zamijenivši Tiaga Alkantaru u 94. minutu sa 17 godina i 326 dana, a potom je zaigrao na još dvije utakmice najznačajnijeg evropskog takmičenja. Mladi fudbaler se najbolje snalazi na štoperskoj poziciji, ali takođe može da pokriva i sredinu terena. Ove sezone je odigrao i jednu utakmicu u Premijer Ligi. Možemo konstatovati da je Stefan zadobio povjerenje trenera Jirgena Klopa koji mu sve više daje šansu da pokaže svoje umijeće na terenu.

Izvor: Profimedia

Stefanov otac je poznati srpski internacionalac Srđan Bajčetić, koji je zabilježio 64 nastupa za Crvenu zvezdu. Stefan je rođen u Vigu i odrastao je u Španiji, takođe majka mu je iz te zemlje. Stefan trenutno igra za mladu reprezentaciju Španije, ali njegov otac nikada nije krio veliku želju da Stefan zaigra za seniorsku reprezentaciju Srbije. Nadamo se da ćemo ga u budućnosti vidjeti u dresu "orlova", pa ko zna možda bude vodio Srbiju i na neko novo Svjetsko prvenstvo.

Izvor: Profimedia/MN Press

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC