• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin tačno zna šta Jirgen Klop hoće! Stefan igra odlično za Liverpul - lopta kroz noge, za velike pohvale u Engleskoj!

Autor Haris Krhalić

Bori se za mjesto u prvom timu Liverpula

 Stefan Bajčetić Liverpul Lajpcig Izvor: Profimedia/MN Press

Mladi srpski vezista Stefan Bajčetić (17) nameće se menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu na pripremama u Aziji i Evropi. U današnjoj pobjedi protiv Lajpciga (5:0) pokrenuo je ijlepu akciju završenu golom četvorostrukog strijelca Darvina Nunjeza.

Sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde Srđana Bajčetića provukao je loptu čuvaru kroz noge, a onda je Harvi Eliot odlično pronašao Nunjeza da postavi 0:4. Pogledajte taj lijep potez Bajčetića, koji ima španski pasoš i igra za tamošnju omladinsku selekciju.

Poslije meča, Bajčetić je dobio pohvale u engleskim medijima. "Dejli mejl" mu je dao "sedmicu", uz objašnjenje da Stefan "odlično shvata Klopovu filozofiju kretanja bez lopte." Osvojio je loptu 'visoko' prije nego što je proigrao Eliota za asistenciju za četvrti gol, piše u ocjenama izvještača sa utakmice.

Naravno, novajlija Darvin Nunjez je dobio najvišu ocjenu – 9,5, a zanimljivo je da je Bajčetić dobio bolje ocjene od poznatih asova poput Džordana Hendersona (6,5), Džejmsa Milnera (6,5), koji je doduše bio prinuđen da igra desnog beka da bi Trent Aleksander-Arnold odmorio. Takođe, Bajčetić je ostavio bolji utisak i od Luisa Dijaza (6,5) i ocijenjen je isto kao čuveni štoper Virdžil Van Dajk (7).

Bajčetić je tačno godinu dana u klubu i ove pripreme koristi da se dokaže Klopu i da pokaže koliko je napredovao u prethodnih 12 mjeseci. Sudeći prema njegovim igrama, Nijemac bi mogao da ga testira i u narednim pripremnim utakmicama, protiv Salcburga 27. jula ili Strazbura 31. jula. U međuvremenu će "Redsi" igrati meč Komjuniti šild protiv Mančester sitija 30. jula, a nova sezona Premijer lige počeće 6. avgusta.

Biće zanimljivo vidjeti da li će i na dan utakmice Fulam – Liverpul u uvodnom kolu prvenstva Bajčetić biti dio prvog tima evropskog velikana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC