• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Junajted pregazio Liverpul! Ten Hag odmah razbio Klopa, a on je poslije meča kukao kao nikada do sada

Autor Milutin Vujičić

Mančester junajted je odigrao odlično na premijeri novog trenera Erika ten Haga.

 Mancester-junajted-razbio-Liverpul-na-pripremama Izvor: Profimedia

Mančester junajted je pobedio Liverpul čak 4:0 u prvoj pripremnoj utakmici pred novu sezonu. Na stadionu u Bangkoku, Junajted je bio silovit i već u prvom poluvremenu je vicešampionu Engleske dao tri gola, dok ni 20 promjena koje je Klop napravio u toku meča nisu donijeli preokret...

Golove za Junajted dali su Sančo u 12, Fred u 30, Marsijal u 33. i mladi Pelistri u 76. minutu, što će svakako ohrabriti navijače Junajteda pred početak nove ere sa Erikom ten Hagom na klupi.

Već na svom debiju "isprašio" je finalistu Lige šampiona za koji je počeo "slabašan" sastav sa samo nekoliko poznatijih igrača (Alison, Henderson, Dijaz, Firmino), ali ništa se nije promijenilo na terenu kada su ušli Salah, Fabinjo, Tijago, Nunjez, Robertson, Aleksander-Arnold, Van Dajk... Pa i srpski fudbaler Stefan Bajčetić!

Kombinovao je i Ten Hag, dao šansu velikom broju igrača, a Jirgen Klop je poslije teškog poraza prvo želio da ukaže na kalendar FIFA takmičenja koji nije human prema igračima.

"Moramo se pobrinuti da damo momcima dovoljno vremena za odmor. Sada imamo pet zamjena što je krucijalno, sjajne vijesti, ali UEFA i FIFA moraju biti veoma oprezne s onim što stvarno žele jer žele kvalitetne turnire, a ako imaš umorne igrače, nemaš kvalitetan turnir", rekao je Klop i potom dodao:

"Moramo da razmislimo svi... Recimo da Engleska postane svjetski prvak i nedjelju dana kasnije igra se 'boksing dej' i svi očekuju da opet budeš spreman. Ovo se nikad nije dogodilo u istoriji fudbala, ali za ovu generaciju se uvijek iznova događa. Nije uvijek isto, ali slične situacije. Treba govoriti o pravim stvarima i dati igračima odmor da mogu biti igrači koji su sposobni biti", dodao je njjemački trener koji je u umoru tražio izgovor.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC