• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španac sad izgleda neprepoznatljivo: Barsa ga se odrekla, sa Liverpulom osvojio LŠ! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Duga kosa, "desetka" na dresu i sjajan fudbal, po tome smo ga znali. A da li biste sada prepoznali bivšeg igrača Liverpula i Barselone?

 kako izgleda luis garsija  Izvor: instagram/luciogracia

Nekada je bio briljantan fudbaler karakterističnog izgleda, a iako je na terenu uvijek bio prepoznatljv teško da biste ga danas prepoznali! 

Počeo je u Španiji i iz čuvene "La Masije" otišao u B tim Barselone gdje je dominirao, ali u seniorskom timu nije dobio šansu. Išao je po pozajmicama u manje timove u Španiji, a nakon jedne odlične sezone u Atletiku prešao je u Liverpuk. I u Liverpulu su svi čuli za Luisa Garsiju! 

Španac se odlično uklopio na "Enfildu" gdje je igrao najbolji fudbal u karijeri. Nastupao je za "redse" od 2004. do 2007. godine i na 122 meča dao 30 golova, a posebno je bio dobar u ključnim duelima. Bio je dio ima koji je 2005. godine napravio čudo u Istanbulu u finalu Lige šampiona.

Tada je Milan na poluvremenu vodio sa 3:0, a na kraju je Liverpul došao do titule prvaka Evrope, a upravo je Španac sa brojem 10 na leđima i sa dugom kosom bio jedan od zaštitnih znakova tog tima. Kasnije se vratio u Atletiko, tu odigrao dvije sezone, jednu godinu je proveo u Rasingu, a onda u Meksiku polako spremao kraj karijere.

Danas ima 44 godine i izgleda potpuno drugačije! Ne samo što je ostario, već je promijenio imidž, ošišao se i sada ima kratku kosu. Od fudbala se udaljio i samo se ponekada pojavljuje u emisijama kao stručni konsultant. Da li biste ga prepoznali?

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC