• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern ga otima iz Liverpula, a on pleše po blatu: Zbog ovakvih stvari ga obožava cijela država! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Fantastična scena dolazi iz Senegala, gdje se Sadio Mane "rastrčao" po terenu koji uopšte nema travu.

 Sadio Mane utakmica na blatu Izvor: Twitter/screenshot/wiwsport

Prethodnih nedelja mnogo se priča o transferu koji treba da završe Liverpul i Bajern, a nakon kojeg bi se Sadio Mane (30) preselio u Bundesligu. Pregovori traju, Hasan Salihamidžić je već putovao u Englesku i tamo nasmijao svoje domaćine.

Ponuda nije bila dovoljno dobra, pa i pored Maneove želje da se seli iz Premijer lige još uvijek dogovor nije blizu. Senegalca to ne potresa previše, pošto on može da igra fudbal bilo gdje.

Tome u prilog govori i snimak koji se pojavio na internetu, a na kojem se vidi kako Sadio Mane u rodnom mjestu igra fudbal po blatu! Iako je u karijeri zaradio milione i osvojio najbitnije klupske trofeje, ofanzivac Liverpula ne stidi se porekla i terena sa kojih je stigao do mjesta među najboljima na svijetu.

Teren u njegovom rodnom Bambaliju uopšte nema travu, a i kiša ga je prilično uništila. Humanitarni meč koji je organizovan igrao se po blatu, u veoma teškim uslovima, ali je Mane i tada mogao da pokaže kakav je majstor. Inače, pored njega su na terenu bili i El Haži Dijuf, Papis Sise...

"Ponovo sam na ovom istorijskom terenu i jako sam srećan zbog toga. Zaista volim da igram ovde po kiši, u Bambaliju. Moji nekadašnji saigrači i prijatelji iz djetinjstva su me zvali", ispričao je Senegalac.

Poznato je koliko je senegalski fudbaler vezan za domovinu, a česti su njegovi gestovi koji pokazuju da je veliki čovjek. On je prethodnih godina mnogo novca donirao u humanitarne svrhe, za izgradnju bolnica i liječenje svojih sunarodnika, a nedavno je pomenuo i da Senegalci žele da on pređe u Bajern iz Minhena.

Pogledajte kako je to izgledalo:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC