• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefan MORA da igra za Srbiju, NAJBOLJI JE U LIVERPULU! Rivali padali oko njega, navijači u ŠOKU - Tijago, jesi to ti?

Autor Dragan Šutvić

Iako nije bio strijelac gola odluke, Stefan Bajčetić proglašen igračem utakmice u pobjedi Liverpula!

 stefan bajčetić najbolji igrač liverpula Izvor: Profimedia

Liverpul je ostvario prvu pobjedu u 2023. godini, u ponovljenoj utakmici FA Kupa protiv Vulverhemptona - 1:0. Utakmicu je odlučio sjajan gol veziste favorita Harvija Eliota u 13. minutu utakmice, a svi su ostali oduševljeni kako je utakmicu odigrao Stefan Bajčetić!

Sin bivšeg igrača Crvene zvezde Srđana Bajčetića, inače omladinski reprezentativac Španije, u kojoj je rođen, podsjetio je na asa "Redsa" Tijaga Alkantaru. Zato je bilo i navijača koji su ostali oduševljeni onim što su vidjeli od momka rođenog u Vigu 2004, dok su oko njega doslovno padali igrači "vukova". Jirgen Klop ga je zagrlio poslije utakmice, jer je mladi vezista jedan od najvažnijih razloga zašto je tim sa Enfilda i dalje u trci za ovaj trofej, s obzirom na to da titulu neće osvojiti.

Liverpul je zvanično proglasio Stefana najboljim igračem utakmice, a dugo će se prepričavati njegovi potezi. Ako se u prvom dijelu sezone ustalio kao član seniorskog tima engleskog velikana, djeluje da bi uskoro Klop mogao da ga još češće koristi na utakmicama. Pogledajte ovaj njegov dribling - zaista kao Alkantara: 

Bajčetić je ove sezone dao i prvi seniorski gol za Liverpul u utakmici Premijer lige protiv Aston Vile, a ugovorom je vezan za "Redse" do 2025, mada je sigurno da će uskoro ta saradnja biti produžena - i to po izvjesno boljim uslovima za mladog asa srpskog porijekla.

A dok se probija ka statusu redovnog člana prve postave, ljubitelji fudbala u Srbiji se nadaju da će FSS nekako uspjeti u namjeri da ga privoli da zaigra za zemlju svog oca Srđana, iako je nekadašnji fudbaler Zvezde rekao da je njegov sin ipak bliži Španiji.

Pogledajte kako je Bajčetić igrao protiv Vulverhemptona: 

Više vijesti o Stefanu Bajčetiću

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC