• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Težak" 40 miliona i zanemaruje ćerku: Završila u bolnici, a golman nije htio da plati hiljadu evra!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivša partnerka je zbog ovoga odmah tužila Jaspera Silesena.

 Golman Jasper Silesen zanemaruje ćerku Izvor: YouTube/FC Barcelona/Screenshot

Bivši Barselonin golman Jasper Silesen (33) našao se u centru pažnje javnosti pošto ga je njegova bivša partnerka optužila da zanemarivao njihovu kćerku. Njih dvoje više nisu zajedno, međutim Silesen potpuno zanemaruje nasljednicu i navodno je odbio da plati 1.200 evra nakon što je završila u bolnici, prenosi "AS". 

Nezvanično, bivša partnerka Marija Moran odlučila je da tuži holandskog golmana pošto je bebu ostavio u bolnici i potpuno ignorisao troškove liječenja, tako da je deda morao da plati sve od ušteđevine, navodi pomenuti list.

Najgore od svega je što je Silesen "težak" oko 40 miliona evra i zbog toga što je ljut na svoju bivšu partnerku nije želio da plati troškove bolničkog liječenja, koji su za njega "smiješni", pa će se čitav slučaj naći i na sudu. Marija Moran, koja je inače novinarka, već je angažovala advokata poslije ružnog ponašanja Silesena i na teren mu se stavlja "zanemarivanje djeteta", zbog čega bi mogla da ga sačeka i ozbiljna novčana kazna.

Silesen je inače trenutno član NEC-a iz Najmehena, kluba u kome je ponikao, dok ga pamtimo iz perioda dok je nosio dresove Ajaksa, Barselone i Valensije. Pamti se i scena na golu Holandije 2014. godine, kada ga je selektor Luj van Gal zamijenio u posljednjim trenucima utakmice i na teren poslao Tima Krula, koji bolje brani penale. Ispostavilo se, to je bio dobar potez, pošto je Krul doprinio izbacivanju Kostarike i "oranje" je prošlo u polufinale Svjetskog prvenstva. Ipak, pošto na golu Barselone nije dobijao šansu, tako je i njegova karijera išla silaznom putanjom.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC