• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi fudbaler banjalučkog Želje potpisao za Crvenu zvezdu: "Ostaviću posljednju kap znoja na terenu za Zvezdin dres"

Autor Haris Krhalić

Banjalučanin će u narednom periodu nositi dres kluba iz Ljutice Bogdana.

 ćebić Izvor: Promo/OFK Sport Team

Dosadašnji fudbaler Željezničar Sport tima Nikola Ćebić potpisao je ugovor sa šampionom Srbije Crvenom zvezdom. Vezni igrač koji je rođen 2004. godine ostvario je veliki korak u karijeri i u narednom periodu nosiće dres kluba iz Ljutice Bogdana, potvrdili su iz kluba.

Prethodno je nastupao za seniorski i juniorski sastav Željezničara, ima iskustvo igranja Prve lige Republike Srpske kao i juniorskog prvenstva BiH. Za Zvezdine juniore već je odigrao nekoliko mečeva, između ostalog i na turniru u Barseloni, a za kratko vrijeme zadovoljio je ukus trenera Zorana Rendulića.

"Presrećan sam, došao sam u najveći klub na Balkanu. Ovo mi je ispunjenje sna. Daću sve od sebe da pokažem svoj kvalitet i opravdam povjerenje. Hvala mom bivšem klubu, Željezničar Sport Team-u. Tamo sam napredovao zahvaljujući dobrom radu i sistemu koji je poznat kao najbolji za mlade igrače. Dolazak u Želju bio je pun pogodak, ekipi i trenerima želim mnogo sreće u daljem radu. Preda mnom su novi izazovi i nova prilika za dokazivanje. Spreman sam da se borim i na svakom meču ostavim posljednju kap znoja na terenu za Zvezdin dres", rekao je Ćebić.

Na "Predgrađu" se nastavlja pozitivna praksa i Ćebić je već peti fudbaler u posljednje dvije godine koji se preselio u Crvenu zvezdu.Najsvježiji je odlazak Danila Teodorovića koji je poslije šest mjeseci u juniorima "crveno-bijelih" potpisao trogodišnji ugovor sa superligašem Voždovcem. Ćebićev vršnjak Marko Radić je pod profesionalnim ugovor sa srpskim šampionom i trenutno nastupa za Grafičar, dok su u mlađim kategorijama Matej Strika i Danilo Karanović.

"Napravili smo još jedan transfer. Zvezda je pratila Ćebića posljednjih šest mjeseci i ljudi iz kluba su se uvjerili u njegov kvalitet. I Nikolin odlazak potvrđuje da smo prava sredina za mlade fudbalere i da nema boljeg mjesta za afirmaciju igrača od Željezničar Sport Teama", rekao je direktor banjalučkog kluba Radomir Popović.

Inače, Ćebić je prije dolaska u Željezničar nastupao za mlađe kategorije Borca i Zrinjskog.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC