• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Diletin dečko dobija šansu karijere - ovo nije očekivao! Čuven po kiksu u finalu, sad može da postane heroj!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mnogi su i zaboravili da je Loris Karijus jedan od golmana Njukasla, a zapravo je on najbliži mjestu startera u finalu.

 Loris Karijus brani za Njukasl u finalu Liga kupa Izvor: Instagram/loriskarius/printscreen

Dešavanja u posljednjem kolu Premijer lige napravila su mnogo problema treneru Njukasla. Edi Hau će u narednom meču (26. februara) predvoditi crno-bijele ka trofeju u Liga kupu, ali će imati glavobolju koju bi mogao da riješi pomalo zaboravljeni Loris Karijus, posljednjih mjeseci mnogo poznatiji kao dečko atraktivne novinarke Dilete Leote nego kao golman.

Situacija je sljedeća - Edi Hau ne može da računa na dvojicu golmana za okršaj protiv Mančester junajteda. Nik Poup je napravio veliku glupost protiv Liverpula i dobio direktan crveni karton daleko od kaznenog prostora, a Martin Dubravka ne može među stative jer je jesenas upravo za Junajted branio u ovom takmičenju. Pogled na kraj klupe i... Tamo je Loris Karijus, Liverpulov tragičar iz finala Lige šampiona protiv Reala.

Nekadašnji golman Majnca i Liverpula stigao je u klub sa sjevera Engleske tokom septembra 2022. godine, a svoj kratkoročni ugovor produžio je u januaru tako da potraje do kraja sezone. Izgleda da će se to ispostaviti kao pravi potez jer dečko jedne od najljepših novinarki na svijetu sada ima priliku da ga fudbalska javnost ne pamti samo po tome. Ukoliko bude branio na visokom nivou i zamijenio Poupa i Dubravku, Karijus bi mogao da postane heroj navijača koji predugo čekaju trofej. Ovako izgledaju Dileta i Loris:

Istina, Edi Hau bi mogao da se odluči i za četvrtog golmana Marka Gilespija, ali lokalni momak i nekadašnji omladinac kluba nije baš sjajan izbor. Iako ima 30 godina, on nema veliko iskustvo na utakmicama ovog značaja jer je veći deo karijere proveo u malim klubovima u okolini Njukasla i do sada nije zabilježio nijedan nastup u Premijer ligi. Istina, u Škotskoj je sasvim solidno branio za Madervel koji je član elitnog ranga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC