• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor "zmajeva" obavio sastanak sa saradnicima: Imamo svoj cilj i već smo obavili mnogo posla!

Autor Dragan Šutvić

"Želimo plasman na veliko takmičenje i mnogo smo posvećeni tom cilju", rekao je selektor fudbalske reprezentacije BiH.

 faruk hadžibegić obavio sastanak sa stručnim štabom  Izvor: Elman Omić / Anadolija

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Faruk Hadžibegić obavio je ovog ponedjeljka, u Trening-centru Fudbalskog saveza BiH u Zenici, sastanak sa članovima stručnog štaba Mehmedom Janjošem, Elvirom Rahimićem, Nenadom Gagrom, Almirom Seferovićem i Sinišom Mrkobradom.

Kako je saopšteno iz bh. kuće fudbala, teme sastanka bile su spisak potencijalnih kandidata za tim, nastupi bh. igrača u klubovima, ali i njihova trenutna forma.

Hadžibegić je ranije tokom dana na "Grbavici" razgovarao sa predstavnicima Željezničara, a u narednom periodu planirana je posjeta i ostalim premijerligaškim klubovima.

"Imamo svoj cilj i već smo obavili mnogo posla. Prenio sam svojim saradnicima informacije o sastancima sa našim reprezentativcima, ali ono što jedva čekamo su utakmice. Trudimo se svi zajedno da što spremnije dočekamo početak kvalifikacija. Želimo plasman na veliko takmičenje i mnogo smo posvećeni tom cilju. Drago mi je da smo danas razmijenili mišljenja. Pratimo naše igrače i sigurno da nam povrede Pjanića i Bešića ne idu u prilog. Međutim, bez obzira na sve to, uvjeren sam da možemo ostvariti dobre rezultate i optimističan sam pred početak kvalifikacija", istakao je Hadžibegić.

Izvor: FS BiH

Nasljednik Ivajla Peteva na klupi "zmajeva" debitovaće na ovom mjestu 23. marta, kada će BiH u Zenici, na startu kvalifikacionog ciklusa za EURO 2024, ugostiti Island, dok će tri dana kasnije bh. selekcija gostovati Slovačkoj.

U ovoj kvalifikacionoj grupi još se nalaze i Portugal, Luksemburg i Lihtenštajn, a direktan plasman na prvenstvo Evrope izboriće prvoplasirana i drugoplasirana selekcija iz deset kvalifikacionih grupa.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC