• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aguero javio - Mesi se vraća kući: Ništa od Barselone, PSŽ-a i Amerike - oblači svoj omiljeni dres!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji fudbaler svijeta još uvijek nije produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom, a to može da znači mnogo toga. Ipak, Serhio Aguero misli da zna gdje njegov prijatelj nastavlja karijeru.

 lionel mesi ide u njuels old bojs  Izvor: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Ističe vrijeme, već se završava februar, a Lionel Mesi nije objavio gdje će nastaviti karijeru. Ugovor sa Pari Sen Žermenom mu ističe na kraju sezone, a kako stvari u redovima ovog kluba nisu baš najbolje, on još uvijek nije produžio saradnju. 

Postoji interesovanje Barselone da ga vrati, nekoliko timova iz američkog MLS-a je spremno da ga dovede, kao i klubovi sa bogatog Istoka, ali njegov bvši saigrač i jedan od najboljih prijatelja Serhio Aguero ima drugačiju ideju!

"Ozbiljno razmatra mogućnost igranja za Njuels Old Bojs", rekao je njegov dugogodišnji saigrač iz reprezentacije. Njuels Old Bojs je klub iz Rosarija, rodnog grada Lionela Mesija, a u toj ekipi je i ponikao. Ipak u Barselonu je otišao već sa 13 godina, a više puta u karijeri je istakao da bi volio da obuče dres ove ekipe. 

Tako bismo mogli da u ovom gradu gledamo dvojicu velikana već naredne sezone, pošto pored Mesija koji želi u Njuels Anhel Di Marija je jasno rekao da će karijeru završiti u Rosario Centralu, drugom velikom klubu iz ovog grada.

Navodno bi Mesi mogao da debituje za Njuels u oproštajnom meču legendarnog Maksija Rodrigeza, koji je karijeru završio upravo u Njuelsu, a na to se osvrnuo i sam nekadašnji krilni fudbaler reprezentacije Argentine. 

"Kun je Kun, uvijek je vragolast i ne zna da ćuti. Videćemo, teško je o tome govoriti jer će se zakotrljati svakakve glasine", rekao je Rodriguez.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC