• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESI SE NE PITA, ON JE UMJESTO NJEGA ODLUČIO! Ništa od ostanka u Parizu

Autor Haris Krhalić

Lionel Mesi vjerovatno karijeru nastavlja u MLS, a ne u Parizu.

 Mesi ne ostaje u Parizu Izvor: Profimedia

Mjesecima unazad mediji u Francuskoj uveravali su da će Lionel Mesi produžiti ugovor sa Pari Sen Žermenom na makar još jednu sezonu, posebno se pisalo o tome poslije Svjetskog prvenstva, međutim kako se sada čini - neće biti iznenađenje ni ako Argentinac napusti "Park prinčeva". Francuski list "L'Ekip" prenosi da početak pregovora nije prošao u skladu sa očekivanjima i da za sada Mesi više naginje ka odlasku...

Njegov otac Horhe, koji vodi brigu o karijeri od samog početka, imao je prvi sastanak sa predstavnicima Pari Sen Žermena i kući se vratio neobavljenog posla. Nije bio zadovoljan uslovima koje je čuo i zbog toga je izvjesnije da će Mesi promijeniti sredinu čim dođe ljeto.

"U Parizu je dugo vladao optimizam da će Mesi ostati, ali taj optimizam je naglo splasnuo prethodnih dana. Sve su manje šanse da Mesi ostane, a ljudi iz Pariza smatraju da i ne želi da produži ugovor, nego samo kupuje vrijeme kako bi pregovarao oko prelaska u MLS gdje ga želi Inter iz Majamija", navodi se u današnjem izdanju najtiražnijeg francuskog sportskog lista.

Ne samo da je interesantan američki Inter, koji drži Dejvid Bekam i u kome bi Mesi mogao da postane suvlasnik, nego je opet aktuelna i Barselona jer je Horhe Mesi poslije pregovora otputovao u glavni grad Katalonije što su mnogi protumačili kao "pripremanje terena" za povratak na Kamp Nou.

Ipak, vjerovatno je da je Horhe Mesi često u Barseloni jer tamo sada živi mlađi sin Rodrigo, odnosno i Lionel ima porodičnu kuću u gradu u kome je postao legenda.

Što se tiče španskih medijia, oni nisu fatalističkih stavova kao u Francuskoj. Primera radi katalonski "Mundo Deportivo" prenosi da Mesi i dalje nije odustao od ideje o Pari Sen Žermenu, odnosno vjeruju da će potpisati novi ugovor sa njima jer je porodica srećna u Parizu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC