• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić otkrio saradnike za funkcije u FSS! Nemanja objavio svoj tim - vraća Mažića i Muslina u Srbiju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekadašnji štoper Zvezde, Spartaka iz Moskve, Mančester junajteda i Intera predstavio ljude koje želi uz sebe.

 Nemanja Vidić imena saradnika za Fudbalski savez Srbije Izvor: Profimedia

Izbori za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije biće održani 14. marta, a na sjednici će se - kako stvari stoje - birati između Dragan Džajića i Nemanje Vidića. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda prije nekoliko dana zvanično je predao kandidaturu, a sada se u javnosti pojavio i spisak saradnika kojima želi da se okruži ukoliko pobijedi na izborima.

Kako prenosi "Sport Klub", potpredsjednička mjesta povjerena su Branku Milutinoviću koji je prvi čovjek kompanije "Nordeus", nekadašnjem sudiji Miloradu Mažiću, prvom čovjeku RBA banke Petru Jovanoviću i Slavoljubu Muslinu, nekadašanjem treneru Zvezde i selektoru koji je Srbije odveo na Mundijal u Rusiji 2018. godine.

Kandidati za mjesto predsjednika moraju prije izbora da dostave u prostorije fudbalskog saveza Srbije i spisak ostalih saradnika, pa je tako sada poznato i kako bi izgledao Izvršni odbor ukoliko bi Vidić pobedio. Činili bi ga: Dragoljub Vukadinović, Milan Jovanović, prof. Veroljub Dugalić, Danko Lazović, Jovana Damnjanović, Branko Babić, dr Vladimir Dugalić, Dragomir Stanković, Ivan Karapetrović i Rade Todorović.

Na ovom spisku su Branko Babić i Dragoljub Vukadinović koji su svojim potpisima podržali kandidaturu Nemanje Vidića za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, a od fudbalskih imena tu su i nekadašnji reprezentativci. Svojevremeno su dres nacionalnog tima zajedno sa Vidićem nosili Danko Lazović i Milan "Lane" Jovanović, koji bi po prvi put postali funkcioneri u sprskom fudbalu. Zanimljivo, na listi je i Jovana Damnjanović koja i dalje igra profesionalno, u dresu Bajerna iz Minhena.

Ostaje samo da se vidi ko će 14. marta pobijediti na predsjedničkim izborima u FSS i tako postati prvi čovjek srpskog fudbala. Dva velika fudbalska imena su u igri za mjesto koje je upražnjeno još od ostavke Slaviše Kokeze, koji je 2021. godine napustio funkciju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC