• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Matić poslao poruku DŽAJIĆU I ZVEZDI: Dragane, strahujemo za tvoje zdravlje, nemoj nikad da zaboraviš

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati srpski as poslao poruku Draganu Džajiću, Crvenoj zvezdi i još jednom otvoreno stao uz Nemanju Vidića u borbi za mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Srbije.

 Nemanja Matić podržao Nemanju Vidića Izvor: MN PRESS

Poznati srpski fudbaler Nemanja Matić, prvi čovjek Jedinstva sa Uba, koji je zvanično stao iza kandidature Nemanje Vidića za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, javno se oglasio. On je poslao poruku Crvenoj zvezdi da ne ucjenjuje i ne primorava Dragana Džajića da postane predsjednik Saveza, kao i da ga tako izlaže nepotrebnom stresu.

"Ne znam koliko je poznato da je na moj prijedlog stadion na Ubu dobio ime po našem Draganu Dzajiću i da ne može NIKO da promijeni činjenicu da je on bio i ostao ponos Uba i Tamnavskog kraja. Smatram da je Džaja nekako natjeran ili možda ucijenjen da prihvati kandidaturu za predsjednika FSS. Gospodo iz Zvezde, kada smo se mi Tamnavci potajno nadali da ćete se sjetiti Džje i kandidujete ga za predsjednika saveza vi ste tada podržavali Kokezu. Sada kada je Dragan blizu svoje 80. godine izlažete ga nepotrebnom stresu. Svi mi Ubljani strahujemo za Džajino zdravlje i nadamo se da će pregurati i ovo ponižavanje od strane kluba kome je sve dao. Dragane, nemoj nikad da zaboraviš da su tvoji zemljaci uvijek uz tebe i da te Jedinstvo očekuje na tvom stadionu već u subotu. Što se tiče Nemanje Vidića, ja sam njega podržao juče, podržavam ga danas i podržaću ga i sutra jer mislim na razvoj srpskog fudbala za narednih 20 godina. Toliko od mene za sad…"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC