• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne odustajem, kao što nikad nisam: Nemanja Vidić se oglasio o kandidaturi za predsjednika FSS!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda ostaje u trci za mjesto prvog čovjeka Fudbalskog saveza Srbije.

 Nemanja Vidić ne odustaje od kandidature za predsjednika FSS Izvor: MN PRESS

Fudbalski savez Srbije će dobiti novog predsjednika 14. marta, a izbori koji su raspisani prije nekoliko sedmica izazvali su mnogo pažnje javnoti. Nekadašnji kapiten Srbije Nemanja Vidić brzo je najavio kandidaturu i trku za mjesto prvog čovjeka, ali je za sada predsednički kandidat Dragan Džajić.

Počasni predsjednik fudbalskog kluba Crvena zvezda dobio je podršku delegata iz Zapadne Srbije, a u javnosti se prethodnih dana već pominjalo i ko bi mogao da bude i njegovom timu nakon proglašenja pobjede. Ipak, Vidić ne odustaje ni od kandidature, ni od pobjede na izborima za prvog čovjeka FSS. To je danas potvrdio još jednom, u izjavi za medije.

"Uprkos pričama koje kruže želim da istaknem da nisam odustao od kandidature i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Oni su me podržali još prije spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora", istakao je Vidić u izjavi dostavljenoj medijima.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Spartaka iz Moskve, Mančester junajteda i Intera istakao je da nikada u karijeri nije odustajao, pa neće to uraditi ni sada kada je u trci za prvu funkciju nakon igračke karijere i završenih UEFA seminara kojima je stekao formalno obrazovanje.

"Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić koji očigledno želi da posvađa sve Zvezdine legende. Ne odustajem, kao što nikad nisam“, poručio je nekadašnji as fudbalske reprezentacije Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC