• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Vidić se prvi put oglasio: Hoću da budem predsjednik FSS, moji ciljevi su jasni - patriotski!

Autor Dragan Šutvić

Nemanja Vidić je sada i zvanično kandidat za predsjednika FSS.

 nemanja vidić želi da bude predsjednik fss  Izvor: MN PRESS

Nekadašnji proslavljeni reprezentativac Srbije Nemanja Vidić zvanično se obratio medijima i potvrdio ono o čemu se pričalo dugo, da je ušao u trku za mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Srbije. 

On je i nedavno govorio o svojim planovima i tome šta želi da donese u srpski fudbal, a sada je ponovio da su njegovi ciljevi patriotski i da mu je namjera da vrijednosti koje je Srbiji donosio na terenu sada donese i na čelu FSS. 

"Poštovani predstavnici medija, želim da ovom prilikom obavijestim javnost Srbije, prije svega fudbalsku, da sam nakon saznanja da su raspisani izbori za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije donio odluku da želim da se na istima i kandidujem, s obzirom da sam ispunio uslov da budem član skupštine i imam podršku pet delegata, koji nadam se neće podleći pritisku sa kojim se susreću. Svojim istupom želim da spriječim bilo kakve dalje priče i jasno izložim svoje planove. Kandidaturom ću omogućiti fudbalskim poslanicima da se o njoj izjasne. Vjerujem u ispravnost svojih ciljeva a oni su jasni, isključivo patriotski. Želim da ujedinjujem a ne da razjedinjujem. Vjerujem jer mislim da mojoj Srbiji mogu da ponudim vrijednosti koje su me krasile kao fudbalera. Vjerujem i znam da u fudbalskoj Srbiji ima sličnih ljudi i da zajedno možemo ponuditi rješenja. Nadam se da ću uspjeti", navodi se u javnom pismu Nemanje Vidića. 

Vidić je godinama bio stub odbrane nacionalnog tima i od 2002. do 2011. godine je odigrao 56 utakmica za nacionalnu selekciju, a postigao je i dva gola u mečevima sa Poljskom i Norveškom. 

Nakon završetka karijere 2016. godine završio je trenerske škole i dobio UEFA licencu, a zatim je na brojnim UEFA edukacijama nastavio svoje obrazovanje. Radio je kao globalni ambasador u okviru Mančester junajteda, kluba čiju je kapitensku traku nosio i gdle je ostavio najveći trag. 

Izbori za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije zakazani su za 14. mart i tada ćemo saznati ime prvog čovjeka srpskog fudbala. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC