• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POLICAJCI TUKLI REPREZENTATIVCE PERUA! Velika frka u Madridu: koškanje, pa privođenje - četvorica završila u stanici

Autor Haris Krhalić

Iako su fudbaleri peruanske reprezentacije u Madridu bili kako bi odigrali prijateljski meč protiv Maroka, neki od njih su noć proveli u policijskoj stanici gdje su davali iskaze.

 Španska policija uhapsila fudbalere Perua Izvor: Twitter/relevo/printscreen

Veliki skandal dogodio se sinoć u Madridu, a za incidente ispred hotela u kojem se nalazi fudbalska reprezentacija Perua kriva je lokalna policija. Po pisanju španskih medija, do tuče reprezentativaca i predstavnika organa reda došlo je nepažnjom jednog od policajca, koji je potpuno pogrešno situaciju koja se dešava. Navijači su čekali igrače ispred hotela, a policajac je bio taj koji je napravio haos!

Umjesto da zaštiti igrače, on je u jednom trenutku odgurnuo reprezentativca Perua Jošimara Jotuna, misleći da je riječ o navijaču koji se preblizu približio timu. To je dovelo do reakcije, jer su odmah na policajce skočili njegovi saigrači, pa je ispred hotela u Madridu nastao metež nakon kojeg je bilo i privođenja.

Španski mediji prenose da je najgore prošao iskusni čuvar mreže Pedro Galese (33) koji je priveden, a da se još trojica fudbalera Perua našli su se u policijskoj stanici. Oni su se dobrovoljno prijavili da daju izjavu i objasne sukob koji se kasno uveče odigrao na ulici ispred hotela. Na kraju su svi pušeni na slobodu i neće biti pokrenut postupak zbog ovog incidenta. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Reprezentativci Perua nalaze se u Španiji gdje je predviđeno da 28. marta odigraju prijateljski meč protiv Maroka, na stadionu Atletiko Madrida. Tri dana ranije Peruanci su imali još jednu veoma jaku provjeru, pošto su u Majncu gostovali Njemačkoj i poraženi su (2:0) golovima Niklasa Fulkruga.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC