• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović ide tamo gdje ga navijači pljuju!? Poludjeli su kad je otišao u Juventus, sada opet dolaze po njega...

Autor Dragan Šutvić

Dušan Vlahović bi mogao da obuče dres Arsenala, godinu i po dana nakon što je to bilo planirano.

 arsenal želi dušana vlahovića  Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović mogao bi ovog ljeta da napusti Juventus i za to postoji više razloga. Prvenstveno, zbog toga što je "stara dama" u finansijskim problemima i ukoliko ne obezbijedi plasman u Ligu šampiona, moraće da se odrekne svog najvrednijeg igrača, dok s druge strane nije ni Vlahović imun na ovu ideju - pošto od dolaska iz Fiorentine ne može da pronađe pravu formu, iako kraj svog imena ima sasvim solidnu statistiku.

Ipak, to nije dovoljno treneru Masimilijanu Alegriju koji često "hladi" Vlahovića i ne dozvoljava mu da igra u kontinuitetu, dok se čini da je zbog defanzivne strategije svog tima - upravo Srbin najčešće ispaštao. Teško ulazi u šanse i manjak kvaliteta u ofanzivnom dijelu Juventusovog tima mu šteti, tako da se priča da bi mogao da ode u tim koji gaji potpuno drugačiji pristup.

Engleski novinar Pit O'Rurk tvrdi da je Arsenal i dalje vrlo zainteresovan za Dušana Vlahovića, iako je Srbin rekao "ne" selidbi u Premijer ligu u zimu 2022. godine. Tada je Vlahović odlučio da ostane u Italiji i prihvatio je ponudu Juventusa, što je razljutilo navijače "tobdžija" koji mu poslije svake loše utakmice u Seriji A pišu da je pogriješio.

Arsenal nije zauzeo takav stav i nastavio je da prati Vlahovića kog menadžer Mikel Arteta i te kako uvažava, pa ga vidi u timu od ljeta.

"Vlahović je bio velika meta Arsenala prije selidbe u Juventus. I dalje prate situaciju oko pozicije napadača i Arteta bi volio da dobije pojačanje na tom mjestu i sljedeće sezone. Siguran sam da bi i Vlahović bio zainteresovan za Arsenal, posebno ako osvoje Premijer ligu i budu igrali Ligu šampiona", poručio je O'Rurk i tako napravio pometnju.

Podsjetimo, Juventus je Vlahovića platio više od 80 miliona evra i jasno je da ga neće pustiti za manju svotu. U dosadašnjoj karijeri u dresu crno-bijelih, Vlahović je odigrao 50 utakmica i postigao je 20 golova uz još šest asistencija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC