• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DAO DRES NAVIJAČU, NE MOŽE U IGRU! Kad je Alegri vidio šta je fudbaler Juventusa uradio, počeo je da DIVLJA! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatna situacija na meču Juventusa kada Leandro Paredes nije imao dres.

 Leandro Paredes dao dres navijaču i nije mogao u igru Izvor: Twitter/capuanogio/Screenshot

Italijanski trener Masimilijano Alegri čitave sezone je u lošim odnosima sa Leandrom Paredesom. Nadao se da će Argentinac biti veliko pojačanje za Juventus, međutim toliko loše je igrao - da su u Torinu razmišljali još zimus da ga vrate "sa mašnicom" u Pari Sen Žermen. Odavno su odlučili da ga neće otkupiti kada se pozajmica završi na kraju sezone, a čini se da se ni Paredesu ne ostaje u Italiji jer potpuno neozbiljno shvata svoje obaveze u klubu.

Tako je na meču Juventusa i Sportinga u četvrtak, u okviru prvog meča četvrtfinala Lige Evrope, izbila velika svađa njih dvojice zbog toga što Argentinac nije bio spreman za izmjenu u 62. minutu..

Kada je Alegri signalizirao Paredesu da je vrijeme da uđe u igru i da mu je potreban na sredini terena kako bi "zatvorili utakmicu" protiv Sportinga (vodili su 1:0 u tom trenutku), Argentinac je počeo da paniči - pošto nije imao dres. Zašto nije imao? Zato što je odlučio da nekome od navijača pokloni svoju opremu, misleći da svakako neće dobiti šansu na utakmici protiv portugalskog predstavnika.


Alegri je primijetio da Paredes kasni i da zbog toga ne može da izvrši izmjenu, a kada mu je objašnjeno šta je uradio - trener Juventusa je počeo da viče i psuje, što su snimili i navijači. Srećom po Paredesa, pronašli su rezervni dres koji je obukao i na kraju ušao u igru, ali tek u 85. minutu.

Osvajač zlatne medalje sa Argentinom na Svjetskom prvenstvu u Kataru ove sezone je odigrao ukupno 27 utakmica za "staru damu" (uglavnom sa klupe) i zabilježio je tek jednu asistenciju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC