• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEMAM ODGOVOR NA TO PITANJE, ALI ŽIVJEĆE PARTIZAN! Duljaj OČAJAN poslije novog poraza: Mnogo je teško, nikad teže!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan je poražen dva puta u nekoliko dana od Čukaričkog, a trener crno-bijelih Igor Duljaj bio je vidno utučen nakon novog poraza.

 Igor Duljaj komentar na poraz Partizana od Čukaričkog Izvor: TV Arena sport/screenshot

Partizan je drugi put u samo nekoliko dana izgubio od Čukaričkog i sada je ekipa iz Humske sve dalje ne samo od drugog mjesta na tabeli već i od Evrope! Iako pet timova ide u evropska takmičenja iz Superlige ove sezone crno-bijeli su sada na diobi petog mjesta sa Vojvodinom i u nezapamćenoj su krizi. Imaju samo jednu pobjedu u posljednjih pet mečeva, a poslije meča trener Partizana Igor Duljaj nije imao odgovor na dva pitanja. Šta i kako dalje? 

"Eh sad, nemam odgovor na to vaše pitanje. Izuzetno jedna teška situacija, nikada nismo bili u ovako teškoj situaciji. Ono što mogu jedino da kažem je da će Partizan da živi i dalje. Živio je i živjeće. Mogo teška situacija, tako da, veoma teško mogu da odgovorim na to vaše pitanje", rekao je Duljalj nakon meča. 

Jedini pogodak na utakmici bio je djelo kapitena Čukaričkog Marka Docića, ali je umnogome tom pogotku kumovala očajna intervencija golmana crno-bijelih Nemanje Stevanovića. Nakon ovog meča Partizan ima 57 bodova, koliko ima i Vojvodina na deobi petog mjesta, dok su iznad TSC sa 62 boda i Čukarički sa 65. 

U narednoj utakmici Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u srijedu od 18.30 na stadionu u Humskoj, ali bez prisustva publike zbog kazne koju je Partizan dobio upravo zbog duela sa Čukaričkim, ali u regularnom dijelu prvenstva. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC