• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan primio gol s 35 metara, NE PAMTI SE OVAKAV KIKS GOLMANA: Istrčao, "cijenio", pa se obrukao - Docić ga prevario!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nemanja Stevanović je stao između stativa na meču sa Čukaričkim, ali očigledno nije bio koncentrisan. Docić, sa druge strane, to ne prašta!

 Partizan primio gol sa 35 metara od Čukaričkog Izvor: TV Arena sport/screenshot

Kakav je gol primio Nemanja Stevanović! Golman Partizana je na meču sa Čukaričkim pustio u mrežu udarac kapitena "Brđana" Marka Docića sa 35 metara udaljenosti! 

U prvom meču pej-ofa Superlige sastali su se crno-bijeli iz Humske i crno-bijeli sa Banovog brda, a u 42. minutu sudija je svirao slobodan udarac za domaćina. Nije djelovalo opasno jer je lopta bila sa desne strane i daleko od gola, a očigledno je tako mislio i Nemanja Stevanović. I prevario se!

Vidio je defanzivni vezista Čukaričkog da je golman ostavio nebranjenu mrežu Partizana i oprobao se. Poslao je loptu ka mreži, a djeluje da je Stevanović procijenio da udarac ide u gol-aut. Procjena nije mogla biti gora i uslijedilo je nevjerovatno slavlje nakon vođstva od 1:0! Pogledajte ovaj pogodak:

Pogledajte

00:11
Marko Docić gol Partizanu
Izvor: TV Arena sport
Izvor: TV Arena sport

Ovo je drugi uzastopni meč Partizana i Čukaričkog na Banovom Brdu pošto su isti rivali igrali u posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva kada je duel prekidan, pa nastavljan i na kraju je Čukarički pobijedio 1:0 golom Ivanovića.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC