• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MRKELA NAJAVIO ZVEZDINE TRANSFER BOMBE?! Meta su TROJICA Srba, pomenuo i dva strana napadača!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crveno-bijeli sklapaju ekipu pred učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

 Mitar Mrkela najavio pojačanja Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je pobjedom nad TSC-om (4:1) u prvom kolu plej-ofa došla do šeste titule u nizu, a samim tim i do plasmana u Ligu šampiona. Mjesto u grupnoj fazi elitnog evropskog takmičenja je već izboreno, a sportski direktor Mitar Mrkela sada će imati zadatak da formira tim koji bi među gigantima mogao da napravi iskorak.

Sudeći po gostovanju na televiziji "Arena sport", Mrkela već radi na transferima u klub. Pored Pitera Olajinke i Marka Stamenića koji su još u januaru dogovoreni kao ljetna pojačanja, Zvezda će željeti da sa još novih igrača uđe u novu sezonu. Kao jedna od pozicija na kojima se traži pojačanje pominje se mjesto napadača, a bilo je govora i o srpskim fudbalerima koji bi mogli da se vrate - Luki Milivojeviću, Nemanji Radonjiću i Mihailu Ristiću!

Prije toga je sportski direktor Zvezde pomenuo Matea Kasijeru i Žan-Filipa Krasoa, napadače koji su već dugo na meti.

"Obojica su na našem radaru već neko vrijeme. Kasijera je bio naš prvi pik prošlog ljeta, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom od 6.500.000 evra koliko je za njega platio Zenit. Kraso jeste jedan od igrača koji su nama u ovom trenutku interesantni. On je špic, a može da igra i kao desetka", rekao je Mrkela.

Navijačima će, ipak, mnogo zanimljiviji biti povratak nekadašnjih fudbalera Zvezde. Ljetna pojačanja pred grupnu fazu Lige šampiona mogli bi da budu iskusni fudbaleri koji su svojevremeno bili ljubimci Zvezdine publike, a nema sumnje da bi svaki od njih bio pojačanje!

"To su naši bivši igrači koje dosta dobro znamo i redovno smo u kontaktu. Naravno, naš skauting tim ima cilj da pronađe i igrače koji bi mogli da budu povratnici u klub. Stalno ispitujemo situaciju, razgovaramo sa njima. Ako se poklopi da nam je potreban igrač na toj poziciji, a oni u tom trenutku nemaju neku astronomsku ponudu, sve je moguće", rekao je Mrkela.

Podsjećamo, ne tako davno se pričalo i o povratku Nemanje Maksimovića na stadion "Rajko Mitić", a gotovo u isto vrijeme jedna od meta bio je i Filip Đuričić koji trenutno u Sampdoriji sarađuje sa Dejanom Stankovićem. Kao dugogodišnja želja figurira Filip Mladenović, a ostaje da se vidi da li će neko od bivših ili aktivnih reprezentativaca Srbije obući crveno-bijeli dres i u njemu zaigrati grupnu fazu Lige šampiona u sezoni 2023/24.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC