• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RONALDO VIKAO NA SVOJ TIM! Ništa mu ne ide od kada je Hrvat trener, pobjesnio je poslije poraza (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Kristijano Ronaldo je bio vrlo nervozan nakon još jednog poraza u kome nije bio na nivou.

 Kristijano Ronaldo bijesan na svoju ekipu Izvor: Twitter/CristianoXtra_/Screenshot

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo ne može da bude zadovoljan početkom karijere u Al-Nasru. Istina, do sada je postigao 11 golova za novi klub, međutim sa njim na terenu ekipa je izgubila prvo mjesto na tabeli, dok je ispala iz Superkupa Saudijske Arabije, Superkupa Rijada i sada još i Kraljevskog kupa Saudijske Arabije. Zaustavljeni su u polufinalu protiv Al-Vehde (1:0), a u centru pažnje je Ronaldo koji je odigrao još jednu prosječnu utakmicu.

Pobjedu gostujuećm timu donio je Bežel u 23. minutu, dok Ronaldovoj ekipi nije bilo dovoljno ni što su skoro cijelo drugo poluvrijeme imali igrača više poslije isključenja Al Hafita. Napadali su i napadali, ali sa vršiocem dužnosti na klupi Dinkom Jeličićem - ekipa jednostavno nije djelovala uigrano.

To je bila i Ronaldova zamerka kada je bijesno napuštao igralište po posljednjem sudijskom zvižduku. Odmahivao je glavom, u nevjerici kako je Al Nasr odigrao, tako da je na kraju počeo nešto da viče klupi svog tima, vjerovatno nezadovoljan načinom na koji je utakmica "spremljena". Raširio je ruke i zahtijevao objašnjenje, pa se polemika najvjerovatnije nastavila u svlačionici, što svakako nije dobar znak za Hrvata.

Nakon odlaska Rudija Garsije, Al Nasr je u potrazi za novim trenerom i pokušavaju da "namame" Žozea Murinja da ode u Saudijsku Arabiju, a za sada im to ne uspijeva i zbog toga je Jeličić i dalje trener. Na kraju će možda biti primorani da pronađu drugo rješenje prije nego što sezona ne bude potpuno izgubljena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC