• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo se uhvatio za polni organ! Traže deportaciju, a sad je stiglo sramotno objašnjenje (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kristijano Ronaldo je zbog navijača protivničkog kluba reagovao neprimjereno, ali umjesto izvinjenja stiglo je sramno objašnjenje.

 Kristijano Ronaldo se uhvatio za polni organ Izvor: YouTube/ ALL GAMES/Screenshot

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo napravio je skandal na utakmici svog Al Nasra protiv Al Hilala kada su ga navijači protivničkog tima provocirali. Nakon što je Al Nasr izgubio 2:0, a Ronaldo odigrao lošu utakmicu u kojoj mu je oprošten i crveni karton, sa tribina su počeli da dopiru povici "Mesi, Mesi". Na to je Ronaldo odgovorio tako što se uhvatio za genitalije, što nigdje nije prihvatljivo, a posebno ne u Saudijskoj Arabiji.

Nakon ovog njegovog poteza čak je jedna advokatica zatražila da se pokrene peticija na osnovu koje će Ronaldo biti uhapšen i deportovan iz zemlje, pošto kao strani državljanin krši zakone Saudijske Arabije, a da situacija nije nimalo naivna govori i to da se u međuvremenu oglasio Al Nasr.

Nije u pitanju zvanična izjava, nego su novinaru Muhamedu Al-Eneziju poslali "objašnjenje" o tome zašto je Kristijano Ronaldo reagovao neprimjereno koje pomalo vrijeđa zdrav razum: "Ronaldo je zadobio povredu na utakmici. U jednom duelu sa Gustavom Kueljarom, fudbalerom Al Hilala, dobio je udarac u veoma nezgodno mjesto. To je potvrđena informacija, a navijači mogu da misle šta god hoće".

Vidjećemo da li će ove riječi ikoga ubijediti i da li će smiriti navijače, odnosno da li će zaista na kraju biti ikakve potrebe da se u čitav slučaj umiješa i država. Podsjetimo, Kristijana Ronalda je upravo Saudijska Arabija platila da dođe u Al Nasr i tamo godišnje zarađuje čak 200 miliona evra.

Nezvanične informacije govore da to nije samo kako bi igrao fudbal, nego i kako bi promovisao njihovu državu na putu ka kandidaturi za domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2032. godine, kao i Olimpijskih igara.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC