• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL! RONALDO DAVIO FUDBALERA NA UTAKMICI: Kristijano ga "stavio u kragnu", a tim mu TONE - neće biti prvaci! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Kristijano Ronaldo upao je u mini-krizu u Saudijskoj Arabiji i čini se da je pomalo frustriran, tako da je davio protivničkog fudbalera.

 ronaldo davio fudbalera Izvor: Twitter/@TrollFootball

Kristijano Ronaldo napravio je neshvatljiv potez u Saudijskoj Arabiji kada je skočio na leđa jednog fudbalera Al Hilala i "uhvatio ga u kragnu". Nesrećni fudbaler je gotovo ostao bez vazduha zbog Ronaldovog poteza kakav nikad nismo vidjeli u njegovoj karijeri, a čini se da je razlog frustracija pošto je njegov Al Nasr igrao vrlo slabo nakon što je smijenjen dosadašnji trener Rudi Garsija.

Al Nasr je izgubi na gostovanju u derbiju protiv Al Hilala 2:0, a Kristijano Ronaldo je imao sreće da ga engleski sudija Majkl Oliver, koga dobro poznaje iz Premijer lige, nije isključio zbog pomenutog poteza nego mu dao samo žuti karton. Pogledajte kako je to izgledalo:


Kristijanu Ronaldo je inače na ovom susretu poništen gol zbog ofsajda, koji možda i nije bio, ali svakako njegov Al Nasr nije mogao da parira Al Hilalu. Domaćinu je pobjedu donio Odion Igalo, još jedan bivši fudbaler Mančester junajteda, koji je postigao dva gola sa "bijele tačke". Prvo u 42. minutu, a zatim i u 62, što je drugi poraz Al Nasra u posljednjih pet kola i sada se već čini da im izmiče titula...

Uprkos tome što Al Nasr ima Ronalda, Al Itihad igra bolji fudbal i trenutno bježi tri boda svom rivalu, a još imaju i utakmicu manje. Njihova tajna je i u dobroj odbrani pošto su za cijelu sezonu primili samo osam golova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC