• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković u 40. godini IZLUDIO Ronalda - Kristijano BIJESAN skinuo traku (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Bivši reprezentativac Srbije Vladimir Stojković je u 40. godini "izludio" Kristijana Ronalda.

 vladimir stojković odbranio šuteve ronaldu  Izvor: Twitter/AlCR7Media/Screenshot

Kristijano Ronaldo postigao je sedam golova u posljednje četiri utakmice, a onda je naišao na Vladimira Stojkovića! Bivši reprezentativac Srbije, nekadašnji golman Partizana i Crvene zvezde, izašao je nesavladan sa utakmice Al Fejhe i Al Nasra, ostavivši tako Ronalda pomalo i frustriranog pošto nije uspio da se upiše u strijelce. Na kraju 0:0, za nemire u svlačionici Al Nasra koji polako posustaje u trci za šampionski naslov sa Al Itihadom (imaju tri boda više).

Statistika kaže da je Al Nasr cijelu utakmicu "kidisao" na gol Vladimira Stojkovića, ali nisu uspjeli da ga savladaju. Uputili su ukupno 18 šuteva, od toga samo tri ka golu srpskog čuvara mreže, međutim Al Fejha je bila odlučna u namjeri da osvoji bod protiv kluba koji ima najplaćenijeg fudbalera na planeti.


Posebno je u centru pažnje ostao trenutak kada je Kristijano Ronaldo prošao po lijevoj strani, odlučio se da sam završi akciju, ali je slabo zahvatio loptu i Vladimir Stojković ju je uhvatio "živu" bez ikakvih problema. Poslije toga vidjeli smo i njegov zaštitni znak, poljubio je loptu i tako joj poručio "da nastavi da ga sluša", a bilo to sujevjerje ili ne - na kraju se i ostvarilo pošto do posljednjeg sudijskog zvižduka nije bilo golova.

Inače, na kraju utakmice Kristijano Ronaldo je pobjesnio na nekoga od domaćih igrača, pa je skinuo kapitensku traku sa ruke prije nego što je ušetao u svlačionicu. To nije prvi put da mu se desi kada je frustriran...

Stojković je inače ove sezone branio na 20 utakmica u domaćem prvenstvu i na samo četiri je uspio da sačuva mrežu, međutim to bi moglo da se "piše i za tri" pošto je protiv Kristijana Ronalda. Ovo mu je inače bio šesti meč protiv slavnog Portugalca i pitanje je da li je jedini na svijetu koji može da se pohvali da je tek jednom primio gol protiv njega (Sporting - Junajted).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC