• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano se javio iz pustinje: Saudijska liga - četvrta na svijetu!

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo mnogo više cijeni saudijski fudbal otkako je potpisao za Al Nasr.

 Kristijano Ronaldo hvali saudijsku ligu Izvor: Profimedia/Mohammed Saad / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Kristijano Ronaldo je poslije Juventusa i Mančester junajteda odlučio da ode iz Evrope i potpisao je basnoslovni ugovor sa Al Nasrom iz Saudijske Arabije, a sada tvrdi da ga je liga u ovoj zemlji "pozitivno iznenadila". Portugalac je u novembru dobio čiste papire u Junajtedu pošto je uspio da se posvađa kako sa trenerom, tako i sa kompletnom upravom kluba, pa je kao slobodan igrač stigao u Arabiju. 

Petrodolara je bilo sasvim dovoljno da se finansira njegov nevjerovatni ugovor, a za sada je na 10 mečeva dao devet golova u saudijskoj ligi i trenutno je šesti na listi strijelaca. Da li mu je to samo izgovor što je otišao iz Evrope ili stvarno tako misli, ali iskusni 38-godišnji Portugalac je oduševljen kvalitetom fudbala!

"Mislim da bi trebalo da se gleda na ovu ligu na drugi način. Lagao bih kad bih rekao da je ovo Premijer liga, ali je jako takmičarski nastrojena, izjednačena liga sa dobrim timovima i pozitivno sam iznenađen. Siguran sam da će u narednim godinama ova liga biti četvrta, peta ili šesta najbolja na svijetu", rekao je Ronaldo koji je u januaru 2023. godine potpisao ugovor na dvije i po godine sa Al Nasrom, što praktično znači da će do 40. godine igrati u ovoj ekipi. 

Sada Ronaldo nije u Arabiji već se priključio reprezentaciji za kvalifikacione utakmice sa Lihtenštajnom i Luksemburgom na startu kvalifikacija za Euro 2024. godine. Ukoliko odigra oba meča prestići će rekord Badera Al-Mutave iz Kuvajta kao fudbaler sa najviše nastupa za nacionalni tim u istoriji. 

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Konačno našao ligu u kojoj će biti MVP

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC