• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Miloš Milojević uživo konferencija za medije pred vječiti derbi
 Miloš Milojević uživo konferencija za medije pred vječiti derbi

NAMA ĆE FALITI NAVIJAČI, ZNAM DA BISMO BILI GLASNIJI! Zvezda donosi titulu u Humsku, a Milojević hoće da pobijedi derbi!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Šef stručnog štaba Crvene zvezde najavio orkšaj protiv Partizana, uz osvrt na prazan stadion koji ih čeka i motivaciju svojih igrača koji su već šampioni.

 Miloš Milojević uživo konferencija za medije pred vječiti derbi Izvor: TV Arena sport/screenshot
13:45

KRAJ!

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević završio je konferenciju pred derbi protiv Partizana koji se u sredu od 18:30 igra u Humskoj.

13:44

Sve pobede?!

"Ako je TSC dovoljno jak, ako je Čukarički dovoljno jak... Pokažete to na terenu. Nije lako pobeđivati, nije lako imati 20 bodova više. Treba pobediti u novom Pazaru, u Nišu... Možda se negde osovji liga u derbiju, sad u Premijer ligi, ali da je Arsenal pobeđivao 'male utakmice' bio bi šampion. Moje mišljenje je da svi srpski klubovi treba da budu po 20 odsto bolji. ako bismo sezonu završili sa svim pobedama, bio bih zadovoljan. Kako ne, znači mi svaka pobeda pa i na treningu", na kraju je istakao Milojević.

13:41

Bez publike!

"Derbi bez publike nije derbi! Ja to lično ne volim, to je moj stav, ali se ne mešam. Voleo bih da bude 20 hiljada njihovih i 20 hiljada naših, pa ko je glasniji. Znam da bismo ih nadglasali, znači da će nama više faliti navijači", rekao je Milojević.

13:40

Minutaže!

"Cilj je isti kao i kad sam došao - da igramo korektno Evropu, titula je bila prioritet, a Kup Srbije je prioritet kad ste branilac titule i Crvena zvezda. Stvorila se baza mladih igrača koji mogu da donesu novac. Videlo se da imaju kvalitet, ali im fali kontinuitet da bi bili prepoznatljivi na nekim većim tržištima. Moraće da odrade bilo da dobiju 20 ili 50 minuta. Posle ovog meča ćemo imati još 800-900 minuta i to je dovoljno da se pokaže. Kod mene su svi igrali sem Dragovića i mladog golmana Miladinovića. Za sutra nisu spremni samo Milunović i Veljko Nikolić", raportirao je šef struke.

13:37

Mladi igrači!

"Kad bih vam rekao da na treningu sve pršti... Ne treba da gledamo ko je mlad, igraju igrači Zvezde, na platnom su spisku, željni i orni. Mi nemamo prostora da kalkulišemo, da izvedemo drugi sastav. Prostora imamo da pet mladih igrača bude u timu", zaključio je trener Zvezde.

13:34

Zasićenost...

"Neće biti teško motivisati igrače. Treba nam hladna glava da bi to izašlo na dobro, da bismo igrali dobro. Pokazali smo to i u prethodnom derbiju gde smo 35-40 minuta bili dobri. Ljudski mozak funkcioniše tako da pokušavate da uložite minimalno, a dobijete maksimalan učinak. To se oslika i na igrače koji imaju šest titula u nizu. Od nas se očekuje da ih motivišemo, ali jasno je da želimo još više", dodao je Milojević.

13:32

Najava!

"Derbi je svetkovina. Možda naši i njihovi rezultati to trenutno ne oslikavaju, ali imamo obavezu da održimo tu utakmicu najvećom u srpskom fudbalu. Maksimalno ozbiljni ulazimo u utakmicu koju želimo da dobijemo. Respektujemo protivnika jer je ranjeni lav najopasniji ali cenimo sebe i idemo po dobar rezultat", rekao je Milojević.

13:25

Prva dva meča!

Crvena zvezda i Partizan su u dosadšanjem toku sezone već dva puta odmerili snage i aktuelni šampion Srbije bio je uspešniji u tim okršajima. Tokom jesenjeg dela prvenstva u Humskoj je bilo 1:1 golovima Osmana bukarija u 26. i Bibarsa Natha u 56. minutu susreta. Crveno-beli su u prolećnom delu prvenstva, na svom terenu, golom Aleksa Viga u petom minutu susreta stigli do minimalne pobede nad Partizanom.

13:20

TABELA!

Ovakva je situacija u plej-ofu Superlige trenutno:

13:15

Reči Igora Duljaja!

Trener Partizana već je održao svoju konferenciju za medije - tom prilikom se dotakao plata, teške situacije u klubu, igrača na koje ne može da računa i jedine stvari koju traži od svog tima. Takođe, oprostio se od Igora Kalabe, nekadašnjeg fudbalera i trenera Crvene zvezde.

13:10

Dobar dan!

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde treći put u sezoni odmeriće snage u domaćem prvenstvu, a meč koji će se u sredu od 18:30 igrati u Humskoj neće biti rezultatski značajan za goste iz Ljutice Bogdana. Zvezda je već šampion, ali to nikako neće uticati na izdanje koje će izabranici Miloša Milojevića prikazati. Trener Crvene zvezde od 13:30 će se obratiti novinarima kako bi najavio ovaj susret. Ostanite uz MONDO i pratite konferenciju.

UKRATKO

  • Igra se u sredu, od 18:30
  • Zvezda već šampion
  • Partizan u lošem nizu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije