• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUKLA BRUKA U PREMIJER LIGI! Oni igraju najljepši fudbal na svijetu - navijači pobjegli nakon pola sata

Autor Haris Krhalić

Brajton je demolirao Vulverhempton u Premijer ligi, a pojedini navijači su otišli kući prije poluvremena...

 Brajton razbio Vulverhempton Izvor: Profimedia

Pukla bruka u Premijer ligi! Brajton je na svom terenu demolirao Vulverhempton, bilo je 4:0 na poluvremenu, 6:0 u 66. minutu, a navijači gostiju počeli su da napuštaju "Ameks stadion" već poslije pola sata igre. To i najbolje oslikava poniženje koje je doživio gostujući tim. Nema sumnje, Brajton igra vjerovatno i najljepši fudbal na svijetu!

Doživjeli su "vukovi" jedan od najtežih poraza u iistoriji kluba i to u periodu u kom su igrali dobro, pobijedili su Čelsi, Brentford, Kristal Palas, ali su onda došli na noge timu koji nije imao milosti. Rezultat sve govori, zaista je ekipa Roberta de Zerbija održala pravi čas fudbala i po šansama i svemu viđenom moglo je da bude još ubjedljivije.

Sve je počelo već u 6. minutu kada je Undav postigao gol, a onda je Gros dao dva, u 13. i 26. i taj drugi pogodak bio je jedan od najljepših u sezoni. Primio je loptu i iz polu-voleja šutirao, golman Sa nije imao nikakvu šansu. Velbek je u 39. pogodio za 4:0, a onda je dao drugi gol u 48. minutu. Da stvari budu gore za goste, de Zerbi je "miješao karte", pa su tako prvotimci Mitoma, Mekalister i Kaisedo ušli tek u drugom poluvremenu. Undav je u 66. postavio konačan rezultat.

Vulvsi su trenutno na bezbjednoj udaljenosti od zone ispadanja, ali će morati da se vrate u pravi ritam, ako ne žele da ugroze opstanak, čekaju ih dueli sa Aston Vilom, Mančester junajtedom, Evertonom i Arsenalom do kraja sezone. Brajton je osmi na tabeli i napašće plasman u neko od evropskih takmičenja. S obzirom na igru i rezultate, ima čemu da se nada.

Rezultati:

  • Kristal Palas - Vest Hem 4:3
  • Brajton - Vulverhempton 6:0
  • Brentford - Notingem Forest 2:1

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC