• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEGENDARNI FUDBALER SE OGLASIO O DVA MASAKRA U SRBIJI: "Pridružujem se kampanji..."

Nekadašnji fudbaler se oglasio na društvenim mrežama i poslao snažnu poruku o ponašanju.

 Dejan Rambo Petković o tragedijama u Srbiji Izvor: MN PRESS

Dvije velike tragedije u Srbiji - pucnjava u školi "Vladislav Ribnikar" i strašan zločin u tri sela nedaleko od Mladenovca - strašno su pogodile javnost. O strašnjim dešavanjima u samo dva dana oglasile su se brojne poznate ličnosti, a među njima i Dejan "Rambo" Petković.

Nekadašnji fudbaler Zvezde, Reala i brojnih drugih timova javio se na svom Instagram nalogu i poslao veoma snažnu poruku o tome kako javnost treba da se ponaša na društvenim mrežama zbog dva krvava pira u kojima je živote izgubilo 14 osoba, dok je još 21 ranjena.

"Nakon nedavnih tužnih događaja, ovdje sam da izrazim svoje žaljenje i saučešće porodicama žrtava, moramo biti jaki i ostati ujedinjeni u ovom veoma teškom trenutku. Sada više nego ikad treba da budemo tu jedni za druge. Biti zajedno je veoma važno, posebno radi sprečavanja novih slučajeva, zbog čega se pridružujem trodnevnoj kampanji bez objavljivanja na društvenim mrežama kako bi smanjili prekomjerno širenje materijala u vezi sa slučajem i na neki način spriječili ohrabrivanje drugih da učine nešto slično", napisao je Dejan "Rambo" Petković na svom Instagram profilu.

Petković je tokom igračke karijere nastupao za Radnički iz rodnog Niša, Crvenu zvezdu, Real Madrid - a povremeno i Real iz Niša, Sevilju, Rasing, Veneciju i brojne druge klubove. Najpoznatiji dio njegove karijere je onaj koji je proveo u Brazilu gdje je nosio dres nekoliko velikana - Flamenga, Vasko da Game, Fluminensea, Gojasa, Santosa i Atletiko Mineira

Za reprezentaciju Jugoslavije nastupio je samo devet puta, a Brazilci su smatrali da bi i za njihovu reprezentaciju bio veliko pojačanje zbog partija koje je prikazivao na stadionima širom zemlje. Ipak, selektorima Jugoslavije i njenih nasljednica bio je "daleko", pa nije često imao prilike da oblači dres sa državnim grbom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC