• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloš Milojević odlazi iz Zvezde i preuzima posrnulog velikana

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Crvene zvezde ima još dvije utakmice na klupi beogradskog tima, a zatim bi mogao ekspresno da nađe novi angažman i vrati se na mjesto koje dobro poznaje.

 Miloš Milojević kandidat za trenera AIK-a Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u samom finišu sezone saopštila dvije važne odluke - prvo je objavljeno da saradnja sa Milošem Milojević neće biti nastavljena, a zatim i da će Barak Bahar zauzeti njegovo mjesto na klupi i voditi klub u Ligi šampiona. Ipak, čini se da ni Milojević neće dugo čekati na novi angažman!

Prema informacijama koje stižu iz Švedske, talentovani trener mogao bi uskoro da preuzme AIK iz Stokholma, jedan od najvećih švedskih klubova. Novinar Josip Ladan pisao je na svom Tviter profilu o toj mogućnosti, navodeći mladog stručnjaka kao kandidata za posrnulog fudbalskog velikana na sjeveru Evrope.

AIK je u subotu uveče upisao već peti poraz u prvih devet kola nove sezone, pa se trenutno nalaze veoma blizu dna tabele. Tim za koji godinama nastupa srpski golman Budimir Janošević ima samo jednu pobjedu i tek šest osvojenih bodova, pa bi u slučaju da se rezultati tako poklope nakon devet rundi mogli da završe i na posljednjoj poziciji. To svakako ne bi bilo dobro za klub koji je tokom više od 130 godina duge istorije 12 puta osvajao titulu u Švedskoj, ali...

Možda bi takav razvoj situacije natjerao ljude u klubu da naprave rezove i odluče se za promjene. Kandidat bi u tom slučaju bio i Milojević, koji odlično poznaje prilike u Skandinaviji. Tokom igračke karijere nastupao je na Islandu, a kao trener vodio je islndske klubove Vikingur i Brejdabik, dok je u Švedskoj trneirao Mjalbi, Hamarbi i Malme.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC