• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Širokog završava 20-godišnju karijeru, klub mu priredio sjajan oproštaj! "Pljesak zahvalnosti još uvijek traje!"

Autor Dragan Šutvić

Ive Ivanov na kraju ove sezone stavlja tačku na bogatu karijeru.

 ive ivanov završava karijeru Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Košarkaši Širokog trijumfovali su sinoć pred domaćom publikom nad Budućnosti rezultatom 75:63 i poveli rezultatom 2:1 u borbi za treće mjesto u Ligi BiH i plasman u ABA 2 ligu.

Širokobriježani su tako došli u priliku da u srijedu (24. maj) "brejkom" završe posao u ovoj seriji, pa tako ništa nisu prepustili slučaju, pa su već sinoć priredili oproštaj kapitenu Ivi Ivanovu, koji na kraju ove sezone završava igračku karijeru!

Bivši prvotimac Zadra, Krke i MZT-a stigao je na Pecaru 2021. godine, a za dvije godine provedene u Širokom, prirastao je za srce svim navijačima svojom borbenošću i posvećenošću. Stoga i ne čudi objava kluba na društvenim mrežama, kojom su se rođenom Zadraninu zahvalili na svemu prikazanom u posljednje dvije godine.

"Kapiten u svakom smislu te riječi svoj posljednji ples će otplesati u srijedu u Bijeljini ili za vikend na Pecari. Zbog eventualno mogućeg završetka serije u Bijeljini, pljesak zahvalnosti koji još uvijek traje za sjajnu karijeru koja se završava nakon ove sezone se sinoć prolomio u GSD Pecara. Veče puna emocija, suza u očima prisutnih, gromoglasnog pljeska i na kraju zahvalnosti, jer naš kapiten je u ove dvije sezone ssvojim zalaganjem i profesionalnim odnosom na terenu i izvan terena postao dio nas", napisali su Širokobriježani.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC