• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP RS ŠLAG NA TORTU SEZONE! Borčevci presrećni nakon osvojenog trofeja: Čekali smo ga 11 godina i vratili gdje pripada!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kapiten Aleksandar Subić i strijelac u finalu Momčilo Mrkaić istakli da je Borac osvajanjem Kupa Republike Srpske na najbolji mogući način završio sezonu.

 Aleksandar Subić i Momčilo Mrkaić Kup RS šlag na tortu sezone FK Borac Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac novi je osvajač Kupa Republike Srpske!

U finalu odigranom na Gradskom stadionu u Banjaluci crveno-plavi su savladali Laktaše rezultatom 2:1 i poslije 11 godina ponovo podigli pehar Kupa Republike Srpske “Dr Milan Jelić”.

Kapiten Aleksandar Subić bio je presrećan nakon final u kojem je Borac stigao do svog šestog trofeja u Kupu RS.

"Drago mi je što smo nakon 11 godina vratili trofej Kupa Republike Srpske na Gradski stadion. Izuzetno sam srećan zbog toga i ovo je dobar pokazatelj da se trebaju igrati sva takmičenja", rekao je Subić.
On je dodao da je sezona na izmaku bila turbulentna ali I izuzetno uspješna.

“Mislim da smo dobro priveli kraju ovu turbulentnu sezonu koja je počela sa evropskim mečevima. Završili smo drugi u Premijer ligi BIH, imamo još jednu utakmicu u prvenstvu, osvojili smo Kup Republike Srpske i idemo srećni na pauzu. Turbulentno je počela sezonu, ali završili smo drugi u Premijer ligi BIH i izuzetno je uspješna. Izborili smo Evropu i ponavljam, vratili smo Kup Republike Srpske tamo gdje pripada I srećni smo zbog toga”.

I strijelac u finalu Momčilo Mrkaić zadovoljan je što je Borac uspio da nakon više od decenije trijumfuje u ovom takmičenju.

"Dugo se čekalo, svih 11 godina, to smo priželjkivali I ičkevivali. Bio je težak meč, bilo je mnogo nervoze ali smo uspjeli da pobijedimo 2:1 i svi smo presrećni i uživaćemo sada. Ovo je neki šlag na tortu, da u najboljem raspoloženju se rastanemo i odemo na pauzu pa da vidimo šta ćemo dalje u natsavku. Dug put je iza nas u svim takmičenjima, bilo je dobrih i loših stvari, bilo je teških trenutaka, ali na kraju možemo biti zadovoljni I srećni otići na pauzu", rekao je Mrkaić poslije meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC