• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin junak završio u vazduhu! Pešić srušio Čukarički, pa nije mogao da odgovara na pitanja - saigrači ga bacili!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaleri Crvene zvezde željeli su da pobjedu koja im je donijela trofej proslave sa čovjekom koji je najzaslužniji za nju.

 igrači crvene zvezde bacali pešića u vazduh Izvor: Twitter/ZvezdaTV_fkcz/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije i treću "duplu krunu" u nizu, a junak pobjede u finalnom susretu bio je napadač Aleksandar Pešić. Dvostruki strijelac na meču protiv Čukaričkog imao je jedan neočekivan potez u toku same utakmice, a zatim dao zanimljivu izjavu nakon pobjede. Sve to desilo se prije nego što su saigrači riješili da ga bace u vazduh i tako proslave osvajanje trofeja.

Dok je "Šilja" davao izjavu za klupsku televiziji, njemu su sa leđa prišle kolege iz tima, koji su riješili da baš pred kamerama proslave pobedu u utakmici za trofej. Kako je Pešić bio ključan čovjek za osvajanje trofeja, logično je da on završi u vazduhu! Pogledajte kako je to izgledalo:

U ekipi koja je Aleksandra Pešića podigla u vazduh našli su se Mirko Ivanić, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović i Marko Rakonjac, dok je mladi Stefan Leković "zakasnio" na žurku, pa je stigao samo da polije vodom dvostrukog strijelca u finalnom meču. Pogledajte najzanimljivije detalje sa meča:

Inače, Čukarički je na stadionu "Rajko Mitić" imao prednost iz prvog dijela igre, nakon što je Marko Docić pogotkom direktno iz kornera šokirao sve na stadionu pa tako i Milana Borjana. Crveno-bijeli su morali da naprave preokret u nastavku susreta, a Pešić je pogađao glavom nakon centaršuta Kangve i nogom nakon asistencije Ivanića.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC