• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri kluba u trci za Dušana Vlahovića! Odmah napušta Juventus, a zna se i ko je favorit za potpis Srbina

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sve su prilike da će Dušan Vlahović ovog ljeta promijeniti sredinu i da će se odseliti iz Italije.

 Dušan Vlahović na meti Bajerna, Mančester junajteda i Čelsija Izvor: Profimedia/Nicola Campo

Srpski napadač Dušan Vlahović definitivno će ovog ljeta napustiti Juventus, potvrdio je i najpoznatiji fudbalski "insajder" Fabricio Romano. Vlahović je stigao u Torino u zimu 2022. godine za oko 80 miliona evra, ali zbog neuklopljenosti u sistem defanzivnog trenera Maksa Alegrija, kao i zbog finansijskih problema kluba nakon kažnjavanja i "izbacivanja" iz Lige šampiona, postalo je jasno da Srbin na drugom mjestu mora da potraži sreću.

Kako javlja Romano, za Vlahovića su zainteresovana tri kluba, a favorit za potpis je Bajern iz Minhena. Problem je samo što je Bajern smijenio direktore koji su odlučivali o transferima (otišli i Oliver Kan i Hasan Salihamidžić), pa će prije dolaska nove "devetke" prvo morati da pronađu i operativce. Ako ih tada neko ne pobijedi u trci za potpis...

"Mislim da je Bajern dovodio igrače koji nisu odgovarali načinu igre. Kakav igrač treba Bajernu? Nisu uspjeli da nađu vrhunskog napadača otkad je otišao (Robert) Levandovski. Dušan Vlahović je po meni najbolji kandidat za tu poziciju", savjetovao je Lotar Mateus buduće direktore bavarskog giganta.

Osim Bajerna, interesuju se još i Mančester junajted i Čelsi. "Crveni đavoli" moraju da dovedu novog napadača nakon što su prethodne sezone otjerali Kristijana Ronalda i počeli da eksperimentišu sa "lažnom devetkom" i Vutom Veghorstom, dok je Čelsi malo vjerovatna destinacija pošto su za godinu dana potrošili 600 miliona evra i na sve to naredne sezone neće igrati Ligu šampiona, što je veliki minus kod Vlahovića.

"Vlahović je jedno od imena na spisku pojačanja Bajerna i (Tomas) Tuhel ga veoma cijeni. Čelsi i Mančester junajted su dobro upoznati sa situacijom i sve zavisi od Juventusa. Dušan je na radaru Bajerna i ostaje tamo i dalje, kao što sam javio prošle nedjelje", objavio je fudbalski insajder iz Italije.

Podsjetimo, Vlahović je prošle sezone za Juventus odigrao 42 utakmice (dosta ulazio sa klupe) i na njima je postigao 14 golova i zabilježio još četiri asistencije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC