• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VLAHOVIĆ ŽELJA REALA: "Kraljevski klub" ga stavio kao prvu metu na ljeto

Real Madrid mora da podmladi tim, a Dušan Vlahović je prvi dio tog plana. Nakon što je dao gol koji nije bio dovoljan za odlazak Juventusa u finale Lige Evrope mogao bi da se nađe u Madridu.

 Vlahović na meti Real Madrida Izvor: Profimedia/Antonio Pozo/PRESSINPHOTO AP_230518_059

U Realu se spremaju velike promjene. Nakon sezone u kojoj su osvojili samo Kup kralja i godine kada ih je Barselona pregazila u prvenstvu, a Mančester siti u polufinalu Lige šampiona, vrijeme je za promjene. 

Jedna je i u napadu, jer Karima Benzemu stižu godine, a iako mu i dalje veruju u Madridu jednostavno je potrebna konkurencija koju sada nema. "Mundo deportivo" prenosi da je napravljena lista od šest napadača koje Real želi, a prvi na listi je Srbin.

Prva meta biće Dušan Vlahović za koga je Real spreman da potroši 70.000.000 do 80.000.000 evra, a jasno je da Vlahović nije zadovoljan svojim statusom u Juventusu, tako da je itekako spreman da ode u Madrid. 

Ipak, nije on jedina opcija Realu. Madriđani su kao metu označili i Harija Kejna kome je dosta Totenhema i želi trofeje, a sa cijenom oko 50.000.000 evra na listi želja je i Gonsalo Ramoš. Ovaj 21-godišnji napadač Benfike je izbacio Kristijana Ronalda iz startne postave Portugala na Mundijalu, a mnogi klubovi se otimaju za njega. 

Želi Real da iskoristi i dobru formu Erlinga Holanda, pa se raspituje i za Hulijana Alvareza. Mladi Argentinac igra sjajno kada god je na terenu, ali pored Holanda u Sitiju ne dobija mnogo šanse. 

To su opcije koje bi bile dugoročna rješenja, a ako se nijedna ne ostvari Real je spreman da dovede igrača koji bi u narednoj sezoni bio rezerva Benzemi. Prvi piuk je 33-godišnji Hoselu iz Espanjola, a drugi je junior Reala Alvaro Rodrigez uz već prisutnog Marijana Dijaza. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC