• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoze Murinjo ljubio, a Dušan Vlahović pobjesnio! Pakleno polufinale Lige Evrope, Srbinu pucaju živci u Juventusu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prijateljski pozdrav i poljubac bili su uvod u još jednu pobjedu Rome. Za to vrijeme, Dušan Vlahović veoma loše je reagovao na to što je bio zamijenjen dok je Juve svom snagom htio gol.

 Dušan Vlahović nezadovoljan u Juventusu Izvor: Profimedia

Roma je pobijedila Bajer Leverkuzen 1:0 u prvom meču polufinala Lige Evrope, dok je istovremeno Juventus u dubokoj nadoknati uspio da izjednači na konačnih 1:1 i da tako spriječi poraz od Sevilje.

Tim rezultatima završena su prva "poluvremena" dvomeča koji će dati finalistu drugog po snazi evro-takmičenja, čiji trofej donosi automatski plasman u Ligu šampiona.

Ljubiteljima fudbala u Srbiji sigurno će biti najznačajnija nervoza koju je Dušan Vlahović pokazao poslije neubjedljivog nastupa za Torineze. On je izašao iz igre u 60. minutu, dok je Juve gubio 0:1, a ekipa je bez njega uspjela da iščupa remi u 97. minutu, golom rezerviste Federika Gatija na asisteciju Pola Pogbe glavom poslije kornera.

Srpski napadač je izašao iz igre u 60. minutu, ustupivši svoje mjesto Arkadijušu Miliku i taj izlazak nije lako podnio. Pogledajte.

Dušan Vlahović
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Vlahović je u posljednja dva kola Serije A bio strijelac protiv Lećea i Atalante i svaki gol mu izuzetno znači za povratak u firmu poslije "sušnog" perioda u martu i aprilu. Ipak, Alegri mu je sinoć dao samo sat vremena na terenu i poslije toga je Srbin ostao na učinku od 13 golova ove sezone. Revanši će biti odigrani za nedjelju dana.

Istovremeno, Roma je na ponovo krcatom Olimpiku napravila još jedan veliki korak ka plasmanu u finale i ka još jednom evropskom trofeju, nakon što je prošle sezone osvojila Konferencijsku ligu pod vođstvom Žozea Murinja. "Posebni" je ovog puta poljubio trenera Bajer Leverkuzena, Ćavija Alonsa, a onda je njegov tim slavio 1:0, a strijelac jedinog gola bio je vezista Edoardo Bove u 62. minutu.

Izvor: Profimedia/xx

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC