• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Skauti" na treningu Borca! Banjalučani sutra igraju protiv njihovog voljenog kluba, "izvidnica" na tribinama!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trening banjalučkog Borca u srijedu po podne pratio i zanimljiv dvojac na tribinama.

 Borac Zlatibor pripreme dvojica skauta na treningu Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Bilo je zanimljivo na poslijepodnevnom treningu banjalučkog Borca na Zlatiboru, na kojem smo vidjeli pozdrav za noavajliju Ćelića, lijepe poteze Mihajlovića i Kortesa, te kako je Kolumbijac zeznuo golmana Pavlovića.

Crveno-plavi vrijedno su radili pod budnim okom trenera Vinka Marinovića i njegovog stručnog štaba, ali i zanimljivog dvojca na tribinama.

Među prolaznicima na Zlatiboru, koji su se zadržali na tribinama i posmatrali trening Borca posebnu pažnju privukla su dvojica dječaka koji su sa izuzetnom pažnjom posmatrali dešavanja na terenu.

Andrija i Damjan iskoristili su priliku da tokom boravka na Zlatiboru sa porodicom posjete i trening bh. premijerligaša i vide na djelu fudbalere banjalučkog kluba.

"Dobri su. Oni su iz Banjaluke, je l' tako", govori nam Damjan koji će uskoro napuniti devet godina, koliko ima i njegov "kolega skaut".

"Nismo bili u Bosni, ali jeste naš rođak, on trenira fudbal, išao je na turnir, da vidite kakav je gol zabio...", prepričava nam Damjan koji i sam planira da počne da trenira fudbal.

"Rekli su mi da će da me vode u Arenu (klub u Kragujevcu, op.a.), pa ću da počnem da treniram“, kaže Damjan, a Andrija dodaje: "Ja treniram kik-boks, ali mislim da ću i ja da krenem na fudbal."

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ovaj zanimljivi dvojac došao je iz Kragujevca, ali otkrili su nam da osim Radničkog, kog prati Damjan, najviše vole jedan drugi klub koji nema veze sa njihovim rodnim gradom.

"Navijam za Crvenu zvezdu. Najviše volim Zvezdu, ali pratim i Radnički Kragujevac“, kažu nam, te dodaju da od stranih klubova vole Real Madrid.

Vijest da Borac u četvrtak igra protiv Crvene zvezde u neposrednoj blizini Zlatibora, u Užicu, obradovala ih je, ali i dala i razmišljanje.

"Ne znam da li ćemo moći da dođemo, uskoro treba da idemo kući...", rekli su nam prije nego što su pobjegli od kiše koja je krenula na kraju današnjeg treninga.

Pogledajte kadrove sa današnjeg treninga crveno-plavih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC