• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RONALDO MOŽE KOD ARAPA - ALI TI, SERGEJ!? Bivši saigrač Milinković-Savića šokiran zbog transfera!

Autor Dragan Šutvić

Miroslav Kloze se iznenadio kada je shvatio da je njegov nekadašnji saigrač SMS otišao u Saudijsku Arabiju.

 kloze kritikuje sergeja zbog odlaska u arabiju  Izvor: MN PRESS

Sergej Milinković-Savić odlučio je da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji. Nakon što je stigla bogata ponuda sa godišnjom platom od 25 miliona evra, SMS je otišao kod predsjednika Lacija i molio ga da ga pusti. Nakon toga je Al Hilal poslao ponudu "tešku" 40 miliona evra i nije dugo trebalo da se posao završi, pa je u međuvremenu Milinković-Savić promovisan u novom klubu gdje kraj sebe ima već Kalidu Kulibalija, Rubena Neveša, možda i Bernarda Silvu.

Jasno je da ni atraktivnost ovih imena nije dovoljna da bi privukla fudbalere u Saudijsku Arabiju nego da je osnovni motivator novac, što nije naravno ništa strašno, ali sa druge strane - ne može se zamjeriti ni fudbalskim romanticima što u tome vide grijeh. Zato se Sergeju sada javio i njegov nekadašnji saigrač Miroslav Kloze.

Legendarni njemački napadač je u izjavi za "Korijere delo Sport" izrazio čuđenje zbog poteza srpskog reprezentativca, ali ne samo njega - nego i drugih fudbalera koji su potrčali za novcem. Posebno onih mlađih, dok donekle može da razumije one u veteranskim godinama.

"Gledao sam možda 20 minuta saudijskog fudbala, tako da nemam pojma na kom su nivou. Međutim, mnogo igrača ide tamo. Vjerujem da za one koji su pri kraju karijere, kao što su Benzema i Kristijano Ronaldo, to ima smisla. Skroz je drugačije za Sergeja", kazao je Kloze i objasnio zašto.

"Ako mene pitate, to nije bio pravi trenutak za odlazak. Mislim da bi Engleska i Španija daleko više pristajali njegovom stilu, ali to je njegova odluka i mora da je prihvati", dodao je Kloze i rekao da je i sam imao ponude da ode u Kinu kada je imao 38 godina, ali je odlučio da karijeru završi u Laciju i da se vrati u Njemačku.

Podsjetimo, Sergej Milinković-Savić je od 2015. godine igrao za Lacio i u tom periodu je sakupio 341 meč, a učinak mu je 69 golova i 59 golova. Sada je postao jedan od najplaćenijih srpskih sportista svih vremena.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:58
Sergej Milinković Savić
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC